«Λιγότερα κέρδη περισσότερη λογική» το μήνυμα Λοβέρδου στους προμηθευτές των νοσοκομείων
Αθήνα: Η καταπολέμηση της σπατάλης είναι το βασικό μέλημα της νέας ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, όπως προκύπτει από τα όσα είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην πρώτη συνέντευξη Τύπου.
Αθήνα: Η καταπολέμηση της σπατάλης είναι το βασικό μέλημα της νέας ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, όπως προκύπτει από τα όσα είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην πρώτη συνέντευξη Τύπου.
Ο υπουργός ανακοίνωσε τη μείωση της δαπάνης για 93 διαγνωστικές εξετάσεις. Η σχετική λίστα θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Στο πλαίσιο της μείωσης των δαπανών, ο υπουργός είπε ότι έχουν ήδη εξοικονομηθεί 700 εκατ. ευρώ και συμπλήρωσε ότι στο εξής το 30% των φαρμάκων θα είναι αντίγραφα, ενώ κατέστησε σαφές ότι είναι πλέον ευθύνη του διευθυντή της κάθε κλινικής δημόσιου νοσοκομείου να μειώσει τις δαπάνες κατά 20%.
health.in.gr
- Γαλλία: Η Danone ανακαλεί παρτίδες βρεφικού γάλακτος λόγω ανησυχιών για τοξική επιμόλυνσή του προϊόντος
- ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος, δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
- Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Αποστρατεύονται υπαρχηγός και επιτελάρχης
- Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια 84-71: Με ηγέτη τον Χόρτον-Τάκερ οι Τούρκοι
- LIVE: Ίντερ – Πίζα
- Ο Λουίτζι Μαντζιόνε ξανά στο δικαστήριο για ακροαματική διαδικασία – Ακόμα στο τραπέζι η θανατική ποινή