H Εθνική Τράπεζα ανάδοχος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Deutsche Bank
Η Εθνική Τράπεζα θα συμμετάσχει ως ανάδοχος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου «μαμούθ» που ανακοίνωσε ο γερμανικός χρηματοπιστωτικό κολοσσός Deutsche Bank, σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στη συμφωνία. Η γερμανική τράπεζα θα προχωρήσει σε ΑΜΚ για την άντληση 9,8 δισ. ευρώ, εν όψει των νέων κανονισμών ρευστότητας αλλά και για να μεγαλώσει το ποσοστό της στην Postbank.
Η Εθνική Τράπεζα θα συμμετάσχει ως ανάδοχος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου «μαμούθ» που ανακοίνωσε ο γερμανικός χρηματοπιστωτικό κολοσσός Deutsche Bank, σύμφωνα με πηγές του Reuters που βρίσκονται κοντά στη συμφωνία.
Η γερμανική τράπεζα θα προχωρήσει σε ΑΜΚ για την άντληση 9,8 δισ. ευρώ, εν όψει των νέων κανονισμών ρευστότητας αλλά και για να μεγαλώσει το ποσοστό της στην Postbank. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ΑΜΚ στην ιστορία του οργανισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημοσίευση διαθηκών σε μηδέν χρόνο – Δείτε τον τρόπο
- LIVE: Ουτρέχτη – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Δίκη για τις υποκλοπές: Ήταν κουμπάρες, υπηρετούσαν στην ΕΥΠ και… δεν μιλούσαν για το Predator – Η κατάθεση Ζάρα για τη Γεωργακοπούλου
- LIVE: Σαμσουνσπόρ – ΑΕΚ
- LIVE: Λουντογκόρετς – ΠΑΟΚ
- ΒΗΜΑGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ

