Έργα βελτίωσης των λιμενικών υποδομών ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ. Συγκεκριμένα αποφάσισε :

α)«Έργα βελτίωσης λιμενικών υποδομών», προϋπολογισμού 2.142.000€. Το έργο μετά από τον διεξαχθέντα διαγωνισμό, τις ενστάσεις και την αναπομπή του θέματος ανετέθη στην εργοληπτική εταιρία «Σκοπίνας Ο.Ε.», με μέση έκπτωση 59,89%.

β) Έργο για οικοδομικές εργασίες στο Λιμάνι προϋπολογισμού 1.800.000€. Το έργο μετά από τον διεξαχθέντα διαγωνισμό ανατέθηκε στην εργοληπτική εταιρία Τ.Η.Κ. ΑΤΚΕ, με μέση έκπτωση 55%.

γ) Το έργο της κατασκευής του νέου κρηπιδότοιχου εξυπηρέτησης κρουαζιεροπλοίων στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, προϋπολογισμού 7.500.000€. Το έργο κατακυρώθηκε με τον διεξαχθέντα διαγωνισμό στην εταιρία «Δομοσπόρτ Α.Ε.» με μέση έκπτωση 46,82%.

Οι πιο πάνω προσωρινά ανακηρυχθείσες συμβάσεις απεστάλησαν για έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ