Ένοπλοι σκότωσαν τουλάχιστον 18 υπαλλήλους σε εργαστήριο υποδημάτων στην Ονδούρα
Ομάδα ενόπλων εισέβαλε σε εργαστήριο υποδημάτων της πόλης Σαν Πέδρο Σούλα της βόρειας Ονδούρας, σκοτώνοντας τουλάχιστον 18 υπαλλήλους και τραυματίζοντας άλλους πέντε. Για «σφαγή» κάνει λόγο η τοπική αστυνομία.
Ομάδα ενόπλων εισέβαλε σε εργαστήριο υποδημάτων της πόλης Σαν Πέδρο Σούλα της βόρειας Ονδούρας και σκότωσε τουλάχιστον 18 υπαλλήλους και τραυμάτισαν άλλους πέντε.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τουλάχιστον τέσσερις ένοπλοι εισέβαλλαν στο εργαστήριο υποδημάτων, τη στιγμή που 23 υπάλληλοι βρίσκονταν μέσα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας της Ονδούρας «El Heraldo», η οποία επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες εισέβαλαν στο εργαστήριο, στη συνοικία Σαν Φρανσίσκο, της Σαν Πέδρο Σούλα περίπου στις 04:00 μμ (τοπική ώρα) και άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ χωρίς να πουν το παραμικρό.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα θύματα ήταν όλα ηλικίας από 17 ως 25 ετών.
Νωρίτερα είχε γίνει λόγος για 15 νεκρούς, ωστόσο λίγο αργότερα τρεις από τους τραυματίες υπέκυψαν στα τραύματά τους.
Η τοπική αστυνομία κάνει λόγο για «σφαγή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Έρχονται «ραβασάκια» για τα ανασφάλιστα οχήματα – Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ
- Ισραηλινό πλήγμα σε ξενοδοχείο στη Βηρυτό – «Συμβάντα» σε δυο πλοία κοντά σε ΗΑΕ και Ομάν
- Συνταγή: Νηστίσιμο κέικ με κακάο και πορτοκάλι
- Φάρμακα παχυσαρκίας και μετά το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης
- Το Ισραήλ βομβάρδισε ξενοδοχείο σε προάστιο της Βηρυτού
- Νεκρή 11χρονη από συντρίμμια στο Κουβέιτ

