Παραδόθηκε καταζητούμενος για τη ληστεία στην Αλόννησο
Καταζητούμενος για συμμετοχή στη κινηματογραφική ληστεία που σημειώθηκε πριν από δύο εβδομάδες στην Εθνική Τράπεζα της Αλοννήσου, παρουσιάστηκε στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου και παραδόθηκε. Για τη ληστεία στην Αλόννησο έχει ήδη συλληφθεί 38χρονος ενώ αναζητείται ένας ακόμη δράστης.
Καταζητούμενος για συμμετοχή στη κινηματογραφική ληστεία που σημειώθηκε πριν από δύο εβδομάδες στην Εθνική Τράπεζα της Αλοννήσου, παρουσιάστηκε στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου και παραδόθηκε.
Πρόκειται για 37χρονο, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος αναζητούνταν μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τις ανακριτικές αρχές του Βόλου.
Για τη ληστεία στην Αλόννησο έχει ήδη συλληφθεί 38χρονος, καταδικασμένος σε πολυετή κάθειρξη για δολοφονία και ληστείες, ενώ αναζητείται ένας ακόμη δράστης.
Κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών, χωρίς να τους τραυματίσουν, ενώ εγκατέλειψαν το νησί, χρησιμοποιώντας ταχύπλοο.
Νωρίτερα, είχαν αρπάξει ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ από τα ταμεία της τράπεζας, αλλά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα χρήματα, όταν έπεσαν με τη μοτοσικλέτα τους πάνω σε φορτηγό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε πολύ, απολαμβάνω να αγωνίζομαι εναντίον του» (vid)
- Οι τιμές του πετρελαίου δεν αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα της αγοράς
- Ποια είναι η Loli Bahia, η φημολογούμενη νέα σύντροφος της Rosalía;
- Φωτιά σε κτήριο στη Λαμία – Απεγκλωβίστηκε γυναίκα με τα δύο παιδιά της
- Φάμελλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για έκτακτες εκλογές» – Ισχνή καταγραφή για το κείμενο Πολάκη
- Ολυμπιακός: «Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία» (pic)
