Στο σφυρί βγάζει η Τζέρι Χολ έργα τέχνης από την ιδιωτική συλλογή της
Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός Τζέρι Χολ αποφάσισε να πουλήσει έργα τέχνης από την ιδιωτική συλλογή της, ανάμεσά τους και ένα πορτρέτο της από τον Λούσιαν Φρόιντ, προσπαθώντας να απαλλαγεί οριστικά από το κοινό παρελθόν της με τον πρώην σύζυγό της Μικ Τζάγκερ.
Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός Τζέρι Χολ αποφάσισε να πουλήσει έργα τέχνης από την ιδιωτική συλλογή της, ανάμεσά τους και ένα πορτρέτο της από τον Λούσιαν Φρόιντ, προσπαθώντας να απαλλαγεί οριστικά από το κοινό παρελθόν της με τον πρώην σύζυγό της Μικ Τζάγκερ.
Ο οίκος δημοπρασίας Sotheby’s αναμένει ότι από την πώληση των 14 έργων τέχνης, στις 15 και 16 Οκτωβρίου, θα συγκεντρωθούν πάνω από 1,5 εκατομμύρια λίρες.
Το πιο ενδιαφέρον της συλλογής είναι ο πίνακας του Φρόιντ «Eight Months Gone», που απεικονίζει την ίδια την Τζέρι Χολ γυμνή και έγκυο στο τέταρτο παιδί της, το 1997, το οποίο φιλοτέχνησε ο ζωγράφος έπειτα από μία συνάντησή τους σε δείπνο.
Στο σφυρί θα βγει και ο πίνακας του Αντι Γουόρχολ «Dollar Sign», το οποίο της είχε χαρίσει σε ένδειξη αναγνώρισης της βοήθειάς της στην παραγωγή του τηλεοπτικού του σόου Warhol TV.
«Το να προχωράς, θεωρώ, είναι να απαλλάσσεσαι από το παρελθόν. Σε μία συγκεκριμένη ηλικία απλά θέλεις να απαλλαγείς από πράγματα…» είπε η 54χρονη Χολ για τη δημοπρασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- «Τραυματισμένοι γονείς φώναζαν τα παιδιά τους» – Μαρτυρία από τη νύχτα των βομβαρδισμών στη Βηρυτό
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
- Οι προσπάθειες διασωστών και γιατρών να σώσουν τη Μυρτώ – Στο μικροσκόπιο οι κηλίδες αίματος στο Airbnb
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Τουρκία: Νεκρός από αιμορραγία ο 14χρονος δράστης του μακελειού σε σχολείο – Νέα στοιχεία από τη νεκροψία
- Η ομολογία Λαζαρίδη για την ποινικά κολάσιμη πράξη της απάτης και η σκοπιμότητα (;) πίσω από την πρόθεση επανόρθωσης
- Τζέιμς Μποντ: Η Amazon MGM ανοίγει τα χαρτιά της – Tο στοίχημα των 8 δισ, o διάδοχος, το μεγάλο εμπόδιο
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Γεωργιάδη, ακόμη μια ευθεία και επικίνδυνη επίθεση στη Δικαιοσύνη και στο Κράτος Δικαίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442