Έγκλημα η εκποίηση του δημόσιου πλούτου, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
«Το μεγαλύτερο έγκλημα από την προσφυγή στο ΔΝΤ, είναι η εκποίηση του δημόσιου πλούτου, που επιχειρεί σήμερα η κυβέρνηση» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έπειτα από συνάντησή του με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.
«Το μεγαλύτερο έγκλημα από την προσφυγή στο ΔΝΤ, είναι η εκποίηση του δημόσιου πλούτου, που επιχειρεί σήμερα η κυβέρνηση» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έπειτα από συνάντησή του με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.
«Το έργο με τον ΟΣΕ το έχουμε ξαναδεί. Πρώτα απαξιώνουν ένα δημόσιο οργανισμό που προσφέρει κοινωνικό έργο και ύστερα κατατεμαχίζουν τις δραστηριότητές του, δίνοντας τα φιλέτα σε ιδιώτες και κρατώντας το δημόσιο μονάχα τα χρέη και τέλος ρίχνουν όλα τα βάρη και ζητάνε και τα ρέστα από τους εργαζόμενους. Η προσπάθεια απαξίωσης του ΟΣΕ αλλά και των εργαζόμενων θα πέσει στο κενό» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών Ν.Κιουτσούκης, δήλωσε ότι το σχέδιο νόμου που πήρε στα χέρια του «ούτε λίγο ούτε πολύ είναι ένα σχέδιο που έχει συνταχθεί από σύγχρονους δωσίλογους και κουκουλοφόρους των εργαζομένων, αφού αυτοί οι ίδιοι οι άνθρωποι θέλουν να ξεπουλήσουν και τον σιδηρόδρομο και την περιουσία του, αλλά θέλουν να ξεπουλήσουν και τα δικαιώματα των εργαζομένων».
«Πέρα, λοιπόν, από δωσίλογοι και κουκουλοφόροι, είναι και μαριονέτες του συστήματος, τους υποκινούν τα μεγάλα συμφέροντα και αυτούς υπηρετούν και εμείς θα τους δώσουμε την απάντηση που τους αξίζει. Έχουμε ζητήσει συνάντηση με το υπουργείο, αλλά, δυστυχώς, το υπουργείο δεν ανταποκρίνεται. Στου κουφού την πόρτα λέει ο λαός μας, όσο θέλεις βρόντα» συμπλήρωσε ο Ν.Κιουτσούκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση επέλεξε τον δρόμο της έντασης για να κρύψει τη δυσωδία του ΟΠΕΚΕΠΕ


