Πρόκληση η νέα χρονιά για τον Παπανικολάου στον Ολυμπιακό
Ο Κώστας Παπανικολάου αναμένεται να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στην δεύτερή του σεζόν στον Ολυμπιακό, μια πρόκληση την οποία ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει, ώστε να δείξει την αξία του.
Ο Κώστας Παπανικολάου αναμένεται να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στην δεύτερή του σεζόν στον Ολυμπιακό, μια πρόκληση την οποία ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει, ώστε να δείξει την αξία του.
«Αν αρχίζει να με φοβίζει, δεν θα βγει τίποτα στο γήπεδο. Εγώ είμαι έτοιμος για να δουλέψω και να αρπάξω τις ευκαιρίες που μου θα δώσει ο προπονητής. Αν αξίζω θα φανεί στο γήπεδο. Εκεί είναι ο καθρέφτης για όλα», δήλωσε ο ταλαντούχος φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα των ερυθρόλευκων.
Σχολιάζοντας στην επένδυση που κάνει η ομάδα του σε νεαρούς παίκτες, όπως είναι ο ίδιος, ο Κώστας Σλούκας και ο Δημήτρης Κατσίβελης, είπε:
«Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι έχει ένα πρόγραμμα για να στηρίξει τα νέα παιδιά. Μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας στηρίζει τα ελληνόπουλα και μακάρι τα επόμενα χρόνια να συνεχιστεί αυτό το πρόγραμμα και να έρχονται συνεχώς νέοι έλληνες παίκτες στην ομάδα».
Τέλος, ο Παπανικολάου δεν εμφανίστηκε καθόλου απογοητευμένος για το ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην 12άδα της Εθνικής Ανδρών για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, πιστεύοντας ότι θα έχει την ευκαιρία να παίξει στην ομάδα σε μελλοντικά τουρνουά.
«Έκανα την προσπάθεια μου, αλλά ο προπονητής έκρινε πως δεν είμαι ακόμα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα», σημείωσε.
«Αυτό δεν με απογοητεύει αλλά μου δίνει επιπλέον κίνητρο για να δουλέψω. Τα παιδιά μπορούν να μας χαρίσουν μια ακόμα μεγάλη στιγμή κι εύχομαι ολόψυχα να φτάσουν ως το μετάλλιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
- Οι «χειροπέδες» του Ντε Λα Φουέντε
- Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]
- «Τρελάθηκε» ο Παρέδες στο τέλος: Έπιασε από τον λαιμό τον Γκαρσία και έριξε αγκωνιά στον Γκάβι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442