Καλύτεροι στα επόμενα ματς…
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές σας. Όπως πάντα έλεγα το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι η υγεία. Βλέπεις πόσο σπουδαίο είναι να κάθεσαι να τρως χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα. Παιδιά απολαύστε τη ζωή, αγχωνόμαστε για πολλά πράγματα που στο τέλος της ημέρας δεν αξίζουν.
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές σας. Όπως πάντα έλεγα το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι η υγεία. Βλέπεις πόσο σπουδαίο είναι να κάθεσαι να τρως χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα. Παιδιά απολαύστε τη ζωή, αγχωνόμαστε για πολλά πράγματα που στο τέλος της ημέρας δεν αξίζουν.
Σας γράφω ενώ παράλληλα βλέπω το παιχνίδι Τουρκία-Ρωσία και ειδικά οι πρώτοι έχουν πολύ καλή και πλήρης ομάδα. Φυσικά να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο θα έχουμε πρόβλημα μιας και θα έχουν και την συμπαράσταση του κόσμου. Δυστυχώς κάναμε άλλο ένα κακό παιχνίδι. Ευτυχώς όμως που στην ομάδα έχουμε κάποια παιδιά με πολύ μεγάλη εμπειρία και στα δύσκολα κατάφεραν να δείξουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα τους και να πάρουμε αυτή την τόσο σημαντική νίκη για εμάς.
Βέβαια όλοι ξέρουμε ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με την Τουρκία και θέλω να πιστεύω ότι με την επανένταξη του Αντώνη και του Σόφο να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Για να μην τα ισοπεδώσουμε όμως όλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα παιδιά έχουν μάθει να δουλεύουν όλοι μαζί σαν ομάδα και δεν είναι εύκολο όταν στα επίσημα παιχνίδια αναγκάζεσαι να παίξεις χωρίς δύο βασικούς σου παίκτες.
Για αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί θέλει πολύ προσπάθεια για να καλύψεις το κενό τους. Και όπως βλέπουμε η Σερβία ήδη έχασε από την Γερμανία με την έλλειψη δύο βασικών παικτών της. Για αυτό πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα ματς.
Όσο για μένα. Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό, ώστε να μπούμε σιγά σιγά στο πρόγραμμα της αποθεραπείας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω για να έχω κάτι να κάνω. Γιατί τόσο καιρό μέσα στο σπίτι δεν παλεύεται.
Βέβαια είναι πολύ καλό ότι έχω πολύ καλή παρέα και φυσικά με προσέχουν πάρα πολύ αφού δεν μπορώ τις πρώτες ημέρες να κάνω τίποτα παρά μόνο να περπατάω, να κάθομαι και να κάθομαι…
Θα τα πούμε πάλι σύντομα…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Λευκός Οίκος υπενθυμίζει ότι ο Τραμπ έχει «πολλές επιλογές» στη διάθεσή του «πέρα από τη διπλωματία»
- Λούκα Κατσέλη: Σημαντική η απόφαση του Αρείου Πάγου για την οικονομική επιβίωση χιλιάδων δανειοληπτών
- Ιράν: Στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ θα θυσιαστεί ο ιρανικός λαός, φοβάται ο Τζαφάρ Παναχί
- Τζέφρι Επσταϊν – Νορβηγία: Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Γιάγκλαντ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Κατασκοπεία υπέρ της Κίνας
- Αταμάν: «Χωρίς τον Ναν έχουμε πρόβλημα στην επίθεση – Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει»







