Στην κερδοφορία επέστρεψε η Iberia μετά από 18 μήνες απωλειών
Καθαρά κέρδη 31 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε για το β' τρίμηνο του 2010 η ισπανική αεροπορική εταιρεία Iberia, περνώντας στην κερδοφορία μετά από 18 μήνες ζημιών. Το πρώτο εξάμηνο του έτους η εταιρεία είχε έσοδα 2,2 δισ. ευρώ (+2,8% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009), ενώ οι δαπάνες περιορίστηκαν κατά 5,9%.
Καθαρά κέρδη 31 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε για το β’ τρίμηνο του 2010 η ισπανική αεροπορική εταιρεία Iberia, περνώντας στην κερδοφορία μετά από 18 μήνες ζημιών.
Το πρώτο εξάμηνο του έτους η εταιρεία είχε έσοδα 2,2 δισ. ευρώ (+2,8% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009), ενώ οι δαπάνες περιορίστηκαν κατά 5,9%.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Απρίλιο η Iberia ανακοίνωσε τη συγχώνευσή της με την British Airways, με στόχο τη δημιουργία της πέμπτης μεγαλύτερης αεροπορικής δύναμης στον κόσμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τυράκι… κατευνασμού στους αγρότες και καρφί σε Τσίπρα από τον Μητσοτάκη
- Hermès: Μια ακόμη Birkin πωλήθηκε για 2,45 εκατ. ευρώ
- Μαρινάκης: Ανοιχτή στον διάλογο με τους αγρότες η κυβέρνηση, αλλά με όρους και προϋποθέσεις
- «Ζήτημα ζωής ή θανάτου» – Ακρωτηριασμός για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ – Η θυελλώδης σχέση τους
- Αυτή είναι η νέα εθνική στρατηγική των ΗΠΑ – Ο Τραμπ σπάει τα ταμπού
- LIVE: Άστον Βίλα – Άρσεναλ


