Κυρώθηκε στη Βουλή η σύμβαση του ΟΗΕ κατά του διεθνικού οργανωμένου εγκλήματος
Με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και άρνηση της ελάσσονος αντιπολίτευσης λόγω των διατάξεων ενάντια στην εμπορία ανθρώπων και την τρομοκρατία, υπερψηφίστηκε στο Β'Θερινό Τμήμα της Βουλής, το νομοσχέδιο που κυρώνει την σύμβαση του ΟΗΕ ενάντια στο διεθνικό οργανωμένο έγκλημα.
Με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και άρνηση της ελάσσονος αντιπολίτευσης λόγω των διατάξεων ενάντια στην εμπορία ανθρώπων και την τρομοκρατία, υπερψηφίστηκε στο Β’Θερινό Τμήμα της Βουλής, το νομοσχέδιο που κυρώνει την σύμβαση του ΟΗΕ ενάντια στο διεθνικό οργανωμένο έγκλημα.
Τα κόμματα της Αριστεράς, κατά την συζήτηση, εναντιώθηκαν σε ρυθμίσεις που αφορούν την πάταξη της τρομοκρατίας, προβάλλοντας την σχετικότητα των ορισμών και τον κίνδυνο κατάχρησής τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα παιδιά με τα αποπαίδια του Λανουά και τα σενάρια για δυο ρέφερι
- Rolex και τα Oscars®: Μια διαχρονική δέσμευση στην τέχνη του κινηματογράφου
- Finalissima 2026: Από το Κατάρ και το Λονδίνο, στο «Μπερναμπέου» οδεύει το Ισπανία – Αργεντινή
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
- Οι εκστρατείες για τα Όσκαρ συνήθιζαν να είναι σοβαρές – Μετά εμφανίστηκε ο Τιμοτέ Σαλαμέ
- Ο παλμός της πόλης χτυπάει για 21 χιλιόμετρα: Η μοναδική εμπειρία του 14ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

