
Ανέκαμψε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη με άνοδο 1,69%
Ανάκαμψη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη συνεδρίαση της Πέμπτης, μετά την έντονη πίεση που δέχθηκαν στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις, με αιχμή την ανάκαμψη των τραπεζικών μετοχών (+4,05%). O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.541,72 μονάδες σημειώνοντας κέρδη κατά 1,69%.
Δυναμική ανάκαμψη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη συνεδρίαση της Πέμπτης, μετά την έντονη πίεση που δέχθηκαν στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις, με αιχμή την ανάκαμψη των τραπεζικών μετοχών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.541,72 μονάδες σημειώνοντας κέρδη σε ποσοστό 1,69%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 81,254 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 2,40%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,47% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,82%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Τραπεζών +4,05% και Χημικών +3,90%
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών -1,84% και των Ασφαλειών -1,36%.
108 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 56 πτωτικά και 40 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: F.G. Europe +10,00%, Εβροφάρμα +9,76%, Ντρουκφάρμπεν +9,23% και Sato +9,09%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Q&R -17,65%, Εδραση -12,50%, Καρδασιλάρης -11,76% και Γιουρομπρόκερς -9,41%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξέσπασμα χανταϊού σε κρουαζιερόπλοιο με τρεις νεκρούς και περισσότερους ασθενείς
- Εσωκομματικό ρήγμα: Διαφωνίες στο Πεντάγωνο και στους Ρεπουμπλικανούς για την τακτική Τραμπ στην Ευρώπη
- LIVE: Ίντερ – Πάρμα
- Super League: Τα δεδομένα σε περίπτωση ισοβαθμίας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού
- Κεφαλονιά: «Ποιος οδήγησε τη Μυρτώ σ’ αυτή την κατάσταση;» – Απαντήσεις ζητούν οι γονείς της 19χρονης
- Σοβαρός τραυματισμός 11χρονου στην Κυπαρισσία – Ανήλικος έπεσε πάνω του με πατίνι


