
Υπό έλεγχο πυρκαγιές σε Χαλκιδική, Πιερία και Ζάκυνθο
Υπό έλεγχο τέθηκε αργά το βράδυ πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 8 μ.μ. στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, σε δασική περιοχή ανάμεσα στις κατασκηνώσεις «Σκούρα» και το ξενοδοχείο «Αριστοτέλειον». Υπό έλεγχο και οι φωτιές στο Αργάσι Ζακύνθου και στο Παλιό Κεραμύδι Πιερίας.
Υπό έλεγχο τέθηκε αργά το βράδυ πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 8 μ.μ. στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, σε δασική περιοχή ανάμεσα στις κατασκηνώσεις «Σκούρα» και το ξενοδοχείο «Αριστοτέλειον».
Στο σημείο της φωτιάς έσπευσαν 6 πυροσβεστικά οχήματα με 14 πυροσβέστες, καθώς και πεζοπόρο τμήμα με 10 άνδρες.
Η φωτιά έκαιγε πευκόφυτη περιοχή, ενώ δεν κινδυνεύσαν οι κατασκηνώσεις «Σκούρα», ούτε το «Αριστοτέλειον».
Εν τω μεταξύ, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά, που ξέσπασε περίπου στις 7 το απόγευμα στο Αργάσι στη Ζάκυνθο, καίγοντας χορτολιβαδική έκταση μέσα σε χαράδρα.
Υπό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε δασική έκταση στο Παλιό Κεραμύδι Πιερίας. Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς συμμετείχαν 14 πυροσβέστες με 6 πυροσβεστικά οχήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
- Γιορτή σήμερα 6 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Μεγάλη Δευτέρα και Εορτολόγιο
