Πάνω από 1 δισ. ευρώ οι ακάλυπτες επιταγές στο επτάμηνο του 2010
Στα 1,09 δισ. ευρώ υπολογίζεται το ύψος των ακάλυπτων επιταγών και απλήρωτων συναλλαγματικών το επτάμην του 2010, ενώ τον Ιούλιο καταγράφηκε το υψηλότερο ποσό ακάλυπτων επιταγών του έτους.
Στα 1,09 δισ. ευρώ υπολογίζεται το ύψος των ακάλυπτων επιταγών και απλήρωτων συναλλαγματικών το επτάμην του 2010, ενώ τον Ιούλιο καταγράφηκε το υψηλότερο ποσό ακάλυπτων επιταγών του έτους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της «Τειρεσίας» που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τον Ιούλιο η αξία των 18.600 ακάλυπτων επιταγών ανήλθε στα 166,32 εκατ. ευρώ (+6,6% σε σχέση με τον Ιούνιο).
Αναλυτικά, στο επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2010 οι ακάλυπτες επιταγές αριθμούσαν 104.568 τεμάχια συνολικής αξίας 963,79 εκατ. ευρώ, έναντι 196.431 τεμαχίων αξίας 1,95 δισ. ευρώ στο αντίστοιχο επτάμηνο του 2009.
Οι απλήρωτες συναλλαγματικές στο επτάμηνο ήταν 76.416 αξίας 126,3 εκατ. ευρώ. Το αντίστοιχο διάστημα του 2009 οι απλήρωτες συναλλαγματικές ήταν 85.608 αξίας 140 εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Ριζότο με κοτόπουλο και αρακά
- Η Γερμανία δεν ξυπνά από τον ενεργειακό της εφιάλτη
- Γροιλανδία: Όταν η γεωπολιτική περνά μέσα από τους αλγόριθμους
- Ελεγχόμενη έκρηξη σε κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στο Ιράκ
- Τι φέρνει «φουρτούνα» στο yachting;
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
