Η αεροπορία της Βραζιλίας καλείται να καταγράφει επισήμως τα… UFO
Η κυβέρνηση της Βραζιλίας εξέδωσε διαταγή προς την πολιτική και την πολεμική της αεροπορία να καταγράφεται επισήμως κάθε περίπτωση που παρατηρείται Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ ή UFO).
Η κυβέρνηση της Βραζιλίας εξέδωσε διαταγή προς την πολιτική και την πολεμική της αεροπορία να καταγράφεται επισήμως κάθε περίπτωση που παρατηρείται Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ ή UFO).
Έτσι, οι πιλότοι και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας είναι πλέον υποχρεωμένοι να καταγράφουν οτιδήποτε ασυνήθιστο παρατηρείται, φωτογραφίζεται ή βιντεοσκοπείται στον εναέριο χώρο της Βραζιλίας.
Βάσει της εντολής της κυβέρνησης του προέδρου Λούλα ντα Σίλβα, οι πληροφορίες θα αποθηκεύονται στο εθνικά αρχεία στο Ρίο ντε Ζανέιρο και κατόπιν θα είναι διαθέσιμες στους ερευνητές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημοσκόπηση: Ένα «νέο κόμμα» για να βελτιωθεί η κατάσταση της χώρας θέλουν 4 στους 10
- Eurovision 2026: Πόσο κοστίζει ο εθνικός τελικός «Sing for Greece» – Ποιο ήταν το αντίστοιχο περυσινό ποσό;
- Ιράν: Τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια επίθεση των ΗΠΑ στη χώρα; Τα επικρατέστερα σενάρια
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-2: Ο Τσακαλίδης ολοκλήρωσε το έγκλημα, ο Δικέφαλος στον ημιτελικό
- Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση Αραχωβίτη – Τι ξεκαθαρίζει ο ίδιος
- Η νέα μανία των «υπέροχων τίποτα» – Λέγονται Mirumi, είναι ρομποτάκια και ήρθαν για να διώξουν τα Labubu
