
Εκτόξευση κατά 129% στα πρόστιμα και ΦΠΑ που καταλόγισε το ΣΔΟΕ
Κατά 129,5% αυξήθηκε σε σύγκριση με πέρυσι το ύψος των προστίμων και ΦΠΑ που καταλόγισε τους πρώτους επτά μήνες του 2010 το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, τα οποία ανήλθαν σε 2,422 δισ. ευρώ. Το συγκεκριμένο διάστημα το ΣΔΟΕ έχει εντοπίσει συγκεκριμένα 117.792 παραβάσεις πλαστών ή εικονικών φορολογικών στοιχείων, όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών.
Κατά 129,5% αυξήθηκε σε σύγκριση με πέρυσι το ύψος των προστίμων και ΦΠΑ που καταλόγισε τους πρώτους επτά μήνες του 2010 το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, τα οποία ανήλθαν σε 2,422 δισ. ευρώ.
Το συγκεκριμένο διάστημα το ΣΔΟΕ έχει εντοπίσει συγκεκριμένα 117.792 παραβάσεις πλαστών ή εικονικών φορολογικών στοιχείων, όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του την Πέμπτη.
Τους πρώτους επτά μήνες του 2009, το ύψος των προστίμων είχε ανέλθει σε 1,055 δισ. ευρώ και οι διαπιστωθείσες παραβάσεις πλαστών ή εικονικών φορολογικών στοιχείων σε 69.082.
Ειδικότερα για τον Ιούλιο, το συνολικό εκτιμώμενο ύψος προστίμων και ΦΠΑ ανέρχεται σε 587,6 εκατ. ευρώ (έναντι 160,5 εκατ. ευρώ πέρυσι, αύξηση της τάξης του 266%) ενώ οι παραβάσεις για πλαστά στοιχεία τις 18.259.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Πάμε μια βόλτα» στο MEGA: Καλεσμένος της Νίκης Λυμπεράκη ο Σωτήρης Τσαφούλιας
- Το όμορφο βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη γιορτή της μητέρας (vid)
- Λειψυδρία: Γιατί οι βροχές δεν αρκούν για να αντιμετωπιστεί – Απώλειες έως 70% στα δίκτυα
- Τσουκαλάς για Δημητριάδη: Ο «επιτελικός ωτακουστής» δίνει συνέντευξη επιδιώκοντας την πολιτική του νεκρανάσταση
- Πυρά ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση – Ένας πρωθυπουργός που εκβιάζεται από τον έμπορο του Predator και μια χώρα ξέφραγο αμπέλι
- Οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ στο πρώτο τους ντουέτο θύμισαν εποχές Beatles
