Διακόπτει η Ηλεκτρονική Αθηνών τη λειτουργία της θυγατρικής της στην Σερβία
Τη λειτουργία της θυγατρικής της εταιρίας στην αγορά της Σερβίας, που αφορά τρία καταστήματα, διακόπτει η Ηλεκτρονική Αθηνών, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών στη Σερβία, τη σημαντική μείωση της αγοραστικής δύναμης των Σέρβων και τις αρνητικές προοπτικές. Η Ηλεκτρονική θα συνεχίσει το αναπτυξιακό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Τη λειτουργία της θυγατρικής της εταιρίας στην αγορά της Σερβίας, που αφορά τρία καταστήματα, διακόπτει η Ηλεκτρονική Αθηνών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, η σημαντική μείωση της αγοραστικής δύναμης των Σέρβων, οι αρνητικές μεσοπρόθεσμα προοπτικές της τοπικής αγοράς, σε συνδυασμό με τη διολίσθηση του τοπικού νομίσματος επέτειναν το αρνητικό οικονομικό αποτέλεσμα της θυγατρικής, καθιστώντας την απόφαση αποχώρησης επιβεβλημένη.
Η διακοπή των δραστηριοτήτων στη Σερβία θα περιορίσει σημαντικά τις λειτουργικές δαπάνες του ομίλου.
Η Ηλεκτρονική θα συνεχίσει το αναπτυξιακό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Κύπρο, δίνοντας έμφαση στα κερδοφόρα σημεία πωλήσεων, τη μετατροπή καταστημάτων σε future stores, την ανακαίνιση ή μετεγκατάσταση σε μεγαλύτερους χώρους των ήδη υπαρχόντων σημείων, την περαιτέρω ανάπτυξη των ηλεκτρονικών πωλήσεων, καθώς και στην επανατοποθέτηση της μάρκας Σαραφίδης στην αγορά της Βορείου Ελλάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γάζα: Τουλάχιστον 10 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Ανάμεσά τους δύο μωρά
- Η Μπενφίκα είχε προτάσεις πάνω από 100 εκατ. ευρώ για Παυλίδη και άλλους τρεις – Η απάντηση των «αετών»
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Μία νέα θεωρία αλλάζει όσα πιστεύαμε για το Τρίγωνο των Βερμούδων
- Ο Όλιβερ Λάξε και η κουλτούρα του rave στην ταινία που έχει προταθεί για δύο Όσκαρ – «Η techno είναι περιπέτεια»
- Ουκρανία: Νέος γύρος συνομιλιών Μόσχας, Κιέβου και Ουάσινγκτον στο Αμπού Ντάμπι για τον τερματισμό του πολέμου