Νέες σκέψεις εισόδου της VW στο WRC
Η γερμανική εταιρεία ολοκλήρωσε την έρευνά της σχετικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και αναμένεται σύντομα να αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην είσοδο στο σπορ το 2012 και στην κατασκευή του Scirocco WRC.
Η Volkswagen ενδέχεται να ακολουθήσει τη MINI και να μπει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι το 2012 με την αγωνιστική έκδοση του Scirocco WRC, σύμφωνα με νέες δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.
Προς το παρόν το θέμα εξετάζεται από το διοικητικό συμβούλιο της γερμανικής εταιρείας, σύμφωνα με το περιοδικό Autosport. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε γίνει γνωστό ότι η VW ολοκλήρωσε την έρευνά της για το WRC και έκλινε προς την απόρριψη της ιδέας, λόγω της μειωμένης προβολής του WRC.
Ωστόσο, τώρα η Volkswagen φέρεται να επανεξετάζει το ενδεχόμενο εμπλοκής στο Π. Π. Ράλι το 2012. Με τη συμμετοχή των Citroen, Ford και MINI, αν η VW στο WRC το 2012 θα υπάρχουν τέσσερα εργοστάσια και το σπορ αναμφίβολα θα ξαναμπεί, έτσι, σε πορεία ανάκαμψης.
Σύμφωνα με το αγγλικό περιοδικό, λοιπόν, το κλίμα στα συμβούλια της VW είναι θετικό σχετικά με τη συζήτηση για ενδεχόμενη είσοδο στο WRC το 2012. Η γερμανική εταιρεία διαθέτει ήδη τεχνογνωσία από εκτός δρόμου αγώνες από τη συμμετοχή της στο Ράλι Ντακάρ, το οποίο έχει κερδίσει τα δύο τελευταία χρόνια με το Race Touareg.
auto.in.gr
- Ηθικά Ευδήμια του Αριστοτέλη: Ο Α’ τόμος αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να επιβραδύνει τη γήρανση
- Ενίσχυση δυνάμεων στο νησί, ζητάει ο Δήμαρχος Πάρου
- «Χόρεψε ανάρμοστα μπροστά μου, ακύρωσε το νυφικό της συζύγου μου, την τελευταία στιγμή» – Μπρούκλιν Μπέκαμ Vs Βικτόρια Μπέκαμ
- Συνεδρίασε η Επιτροπή εκτίμησης κινδύνου για την κακοκαιρία – Εισήγηση για κλειστά σχολεία στην Αττική την Τετάρτη
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Συγκίνηση και χειροκρότημα στο τελευταίο «αντίο»