
Ενισχύει τα κέρδη της η Fiat
Σταθερά ανοδική παραμένει η πορεία της ιταλικής φίρμας, η οποία αύξησε την κερδοφορία της το δεύτερο τρίμηνο του 2010.
Τον υπερδιπλασιασμό των κερδών της στο δεύτερο τρίμηνο του 2010 πέτυχε η Fiat, μετά και τον ουσιαστικό περιορισμό των εξόδων της και την εμπορική επιτυχία των ακριβότερων μοντέλων της στις απαιτητικότερες αγορές.
H ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, που διατηρεί το 20% των μετοχών της Chrysler, επιθυμεί να απαλλαγεί από το βάρος των βιομηχανικών δραστηριοτήτων της, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια εταιρεία (Fiat Industrial) στην οποία θα ενταχθεί, μεταξύ άλλων, η Iveco.
H Fiat ανακοίνωσε σήμερα, 21.7.2010, ότι τα κέρδη της το δεύτερο τρίμηνο του 2010 έφτασαν τα 651 εκατομμύρια ευρώ, από τα 310 εκατομμύρια ευρώ που παρουσίασε το ίδιο χρονικό διάστημα του 2009.
Παράλληλα, περιορίστηκε και το χρέος κατά 1 δισεκατομμύριο ευρώ, υποχωρώντας στα 3,7 δις.
auto.in.gr
- Κίνα: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν αντικαθιστά θέσεις εργασίας στη χώρα
- Γιορτή σήμερα 14 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Οργή Δουδωνή για την εξίσωση των γαλάζιων ρουσφετιών με τον αγώνα να μην καταστραφεί η Λέσβος – Άγριος καυγάς με τον Β. Χιώτη

