Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με τον γενικό δείκτη να κινείται στα επίπεδα των 1.570 μονάδων και το επενδυτικό ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στην υψηλή κεφαλαιοποίηση.
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με
το
επενδυτικό ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στον τραπεζικό κλάδο.
Στις 13:30 ο γενικός δείκτης ενισχυόταν κατά 0,12% στις 1.569,31 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 43,8 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε άνοδο 0,28%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κατέγραφε απώλειες 0,70% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωνε πτώση 0,50%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε κέρδη 0,58%.
Συνολικά, 70 μετοχές κινούνταν ανοδικά, 76 πτωτικά και 53 παρέμεναν σταθερές.
Οι υπόλοιπες ευρωαγορές, μετά τα αρχικά κέρδη, πέρασαν σε αρνητικό πρόσημο.
Στο Λονδίνο, ο FTSE-100 υποχωρεί κατά 0,58%, στο παρίσι ο CAC-40 κατά 0,61% και στη Φρανκφούρτη ο DAX κατά 0,09%. Ανοδικό άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures
Οι μετοχές του τεχνολογικού κλάδου καταγράφουν άνοδο, μετά τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα της Intel. Η κατασκευάστρια ημιαγωγών ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 2,9 δισ. δολαρίων στο δεύτερο τρίμηνο, έναντι ζημιών 398 εκατ. δολαρίων της αντίστοιχης περυσινής περιόδου, ενώ τα έσοδά της ανήλθαν σε 10,8 δισ. δολάρια.
Με άνοδο 2,71% έκλεισε το Χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei ανήλθε στις 9.795,24 μονάδες, τροφοδοτούμενος από την έκτη διαδοχική άνοδο της Γουόλ Στριτ, αλλά και την μεγάλη ανάπτυξη της οικονομίας της Σιγκαπούρης, το ΑΕΠ της οποίας επεκτάθηκε κατά 26% στο δεύτερο τρίμηνο του 2010.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άνοιξε το σκορ η Γαλατάσαραϊ, ανατροπή με δύο γκολ του Κουπμάινερς για την Γιουβέντους (vids)
- Ολυμπιακός: Η τελευταία προπόνηση ενόψει Λεβερκούζεν και το νέο λουκ του Ελ Κααμπί (vids)
- Ιράν-ΗΠΑ: Σημειώθηκε πρόοδος, αλλά «υπάρχουν κενά» – Θα «κάνει πίσω» η Τεχεράνη στον εμπλουτισμό ουρανίου;
- «Να ζω στο έπακρο το κάθε δευτερόλεπτο»: Ο Στέλιος Χατζηκαλέας για τη τζαζ, τη διαφορετικότητα και τη ζωή
- Νέα Πέραμος: Εντοπίστηκε καμένο το αυτοκίνητο των δραστών της δολοφονίας του 27χρονου
- ΝΕ Πατρών – Ολυμπιακός 7-25: Το 20Χ20 οι ερυθρόλευκες στο ντεμπούτο του Ντόσκα στον πάγκο
