Εθνική Τράπεζα : Συνεργασία με την Clarity Systems
Τη συνεργασία της με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει η Clarity Systems Hellas, διεθνής πάροχος λύσεων Διαχείρισης Εταιρικής Απόδοσης (Corporate Performance Management) και Οικονομικής Διακυβέρνησης (Financial Governance) και μέλος τους Ομίλου Εταιρειών Finvent (Finvent Group of Companies), που εδρεύει στην Αθήνα. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Εθνική Τράπεζα θα αξιοποιεί στο εξής τη λύση της Clarity Systems Hellas, Financial Statement Reporting (FSR).
Με τη λύση FSR, η Τράπεζα αποκτά τη δυνατότητα βελτίωσης των επιχειρησιακών διαδικασιών της, μειώνοντας σημαντικά κόστη και χειρωνακτικές εργασίες, αλλά και τη δυνατότητα κατάρτισης ολοκληρωμένων απολογιστικών και ισολογιστικών δελτίων για τις Αρχές και τους επενδυτές. Συγκεκριμένα, η λύση FSR αυτοματοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας Ετήσιων Δελτίων, Ισολογισμών, Απολογισμών Χρήσης κλπ, τόσο σε IFRS όσο και σε USGAAP όπως προβλέπει το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, στο οποίο η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είναι επίσης εισηγμένη.
Η λύση της Clarity Systems παρέχει επίσης μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη δημιουργία αναφορών XBRL που αποτελεί υποχρέωση για τις εισηγμένες εταιρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι λύσεις της Clarity Systems, Clarity 6 Corporate Performance Management (CPM) και Clarity FSR, αποτελούν το πληρέστερο σύστημα Διαχείρισης Επιχειρηματικής Απόδοσης καλύπτοντας απόλυτα το σύνολο της διοικητικής πληροφόρησης, αυτοματοποιώντας παράλληλα τομείς εργασιών προϋπολογισμού, προβλέψεων, ενοποίησης ισολογιστικών στοιχείων κέντρων κόστους και κατάρτιση πλήρους ετήσιου Δελτίου της επιχείρησης.
Με αφορμή τη συνεργασία αυτή, ο κ. Ευθύμιος Ιωάννου, Πρόεδρος της Clarity Systems Hellas δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία μας το γεγονός ότι σε αυτούς τους τόσο απαιτητικούς καιρούς, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος μας επέλεξε ως τον ιδανικό συνεργάτη για τη διαχείριση των οικονομικών της αναφορών. Με την τεχνογνωσία των συμβούλων μας και τις διεθνώς αναγνωρισμένες λύσεις που παρέχουμε, είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες αυτής της συνεργασίας
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γυμνάσια των πεζοναυτών των ΗΠΑ στην Ιαπωνία, διακόπηκαν 4 φορές από αρκούδες
- Κολομβία: Οι ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν 5 μέλη του μεγαλύτερου καρτέλ της χώρας – Κατέσχεσαν φορτίο – «μαμούθ»
- Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν κυρώσεις σε αξιωματούχους στην Αϊτή που κατηγορούν ότι βοηθούν συμμορίες
- Just Eat: Λανσάρει βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη για παραγγελίες φαγητού
- Γάζα: Δέκα χώρες καλούν το Ισραήλ να επιτρέψει «ανεμπόδιστη» είσοδο της ανθρωπιστικής βοήθειας
- Οι ΗΠΑ παραδίδουν το κατασχεθέν δεξαμενόπλοιο Sophia M στη Βενεζουέλα