Με οριακά κέρδη 0,17% έκλεισε την εβδομάδα το Χρηματιστήριο
Σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με τον Γενικό Δείκτη στις 1.527,62 μονάδες. Σε εβδομαδιαία βάση, πάντως, το ΧΑ κατέγραψε κέρδη 5,27%.
Σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην
τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με τον Γενικό Δείκτη στις 1.527,62
μονάδες. Σε εβδομαδιαία βάση, πάντως, το ΧΑ κατέγραψε κέρδη 5,27%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 88,781 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,16%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,30% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 0,64%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Χημικών +4,36% και των Ταξιδιών +2,48%.
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες της Υγείας -4,63% και της τεχνολογίας -2,13%.
Συνολικά, 84 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 88 πτωτικά και 50 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Eurodrip +14,29%, ΝΕΛ +12,50%, Alsinco +10% και Βιοκαρπέτ +10%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Εδραση -18,18%, Ελφίκο(κο) -17,86%, Κλωνατέξ(πο) -12,50% και Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες -12,50%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ: Σκάνδαλο στις παραβάσεις των κανόνων ασφαλείας – Αγνοήθηκαν οι ανησυχίες των ενοίκων
- Από την Ολυμπιάδα, στα καρτέλ: Ο snowboarder ναρκοβαρώνος Ράιαν Γουέντινγκ στους 10 πιο επικίνδυνους του FBI
- Η Ρωσία τερματίζει τις στρατιωτικές συμφωνίες με Πορτογαλία, Γαλλία και Καναδά
- Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Κρήτη – 18 μετανάστες νεκροί μέσα σε πλοιάριο
- Μεντιλίμπαρ: «Πολύ χαρούμενος για Μουζακίτη, ελπίζουμε να συνεχίσει να βοηθάει τον Ολυμπιακό»
- Πού κυμαίνονται οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα – Η σύγκριση με Ευρώπη




