Ο δημοφιλής κωμικός Νικ Γιαννόπουλος επιστρέφει στον κινηματογράφο 10 χρόνια μετά το “The Wog Boy”, την πρώτη του μεγάλη επιτυχία το 2000, αλλά για πρώτη φορά και στην πατρίδα του, την Ελλάδα, μέσα από ένα έξυπνο σενάριο που έγραψε μαζί με τον Κρις Αναστασιάδη.
Ένας Ελληνοαυστραλός, ο Στηβ (Νικ Γιαννόπουλος), έρχεται στη Μύκονο παρέα με τον κολλητό του Φρανκ (Βινς Κολόσιμο), για να παραλάβει την κληρονομιά που του αφήνει ένας “άγνωστος” σε αυτόν θείος: μία ολόκληρη παραλία (το Paradise beach) και μια ταβέρνα στη Μύκονο!!!
Πιστεύοντας ότι επιτέλους θα λύσει το πρόβλημα της ζωής του, καταφθάνει στο νησί, αγνοώντας την ελληνική νοοτροπία και κουβαλώντας την «αφέλεια» του μετανάστη.
Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με συγγενείς και τοπικούς παράγοντες, που θα προσπαθήσουν να τον εξαπατήσουν και να του βάλουν «τρικλοποδιές».
Νικ Γιαννόπουλος
Ηθοποιός: Ζέτα Μακρυπούλια
Ηθοποιός: Βινς Κολόσιμο
Ηθοποιός: Αλεξ Δημητριάδης
Ηθοποιός: Κοσίμα Κόπολα
Ηθοποιός: Κέβιν Σόρμπο
Ηθοποιός: Δημήτρης Σταρόβας
Ηθοποιός: Μάνος Γαβράς
Ηθοποιός: Γαλήνη-Μαρία Τσεβά
Ηθοποιός: Κώστας Κίλιας
Πίτερ Ανδρικίδης