Fourlis: Αρχισε η κατασκευή του ΙΚΕΑ στη Βουλγαρία
Εκδήλωση για την έναρξη εργασιών κατασκευής του ΙΚΕΑ στη Σόφια πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε ο Όμιλος Fourlis. Η κατασκευή του καταστήματος ΙΚΕΑ στη Σόφια αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2011 όποτε και θα λειτουργήσει το κατάστημα. Το κατάστημα συνολικής επιφανείας 30.000 τετραγωνικών μέτρων θα είναι το μεγαλύτερο κατάστημα του Ομίλου Fourlis και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η ελληνική επένδυση εκπροσώπησης της Σουηδικής αλυσίδας στη γείτονα χώρα, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες για την επόμενη διετία και θα φθάσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ περίπου.
Στην εκδήλωση για την έναρξη κατασκευή του IKEA παρέστησαν ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, πολλοί σημαντικοί παράγοντες της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Βουλγαρίας και υψηλόβαθμα στελέχη της ΙΚΕΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Κολομβία επέβαλε περιορισμούς στις εισαγωγές drones για να μην χρησιμοποιούνται από ένοπλες ομάδες
- Οι ΗΠΑ επιβάλουν δασμούς σε όποιον προμηθεύει πετρέλαιο στην Κούβα – Μεγαλειώδης πορεία στην Αβάνα
- ΗΠΑ: Συμφωνία στο Κογκρέσο για την αποτροπή νέου shutdown – «Έσπασε» η χρηματοδότηση σε δύο νομοσχέδια
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vid)
- Οι ΗΠΑ εκδίδουν γενική άδεια ώστε να εμπλακούν εταιρείες στον πετρελαϊκό τομέα στη Βενεζουέλα
- Μπενίτεθ: «Όποιος κληρωθεί μαζί μας θα είναι άτυχος-Μπράβο σε Ταμπόρδα και όλη την ομάδα»
