Προβλήματα στις μεταφορές στη Γαλλία από απεργία κατά μεταρρυθμίσεων
Εικοσιτετράωρη απεργία διαμαρτυρίας για τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό έχει ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης στη Γαλλία επηρεάζοντας τις εναέριες και σιδηροδρομικές μεταφορές. Ακυρώσεις μικρού αριθμού πτήσεων στα αεροδρόμια του Παρισιού.
Εικοσιτετράωρη απεργία διαμαρτυρίας για τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό έχει ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης στη Γαλλία επηρεάζοντας τις εναέριες και σιδηροδρομικές μεταφορές.
Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι όσοι έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με αεροπλάνο ή τρένο θα πρέπει να αναμένουν καθυστερήσεις και ματαιώσεις παρότι τα δρομολόγια των σιδηροδρόμων για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για Βρετανία και Γερμανία αναμένεται να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Στα αεροδρόμια του Παρισίου Σαρλ ντε Γκολ και Ορλί αναμένεται να ακυρωθεί το 10 με 30% των πτήσεων.
Τα συνδικάτα εξήγγειλαν τις σημερινές απεργίες για να διαμαρτυρηθούν για τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις, σύμφωνα με τις οποίες θα αυξηθεί το όριο ηλικίας της συνταξιοδότησης πέραν των 60 χρόνων που είναι σήμερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Ντουναϊσβάρος – Ολυμπιακός 3-19: «Σφράγισε» την πρωτιά του στους «8» με εμφατική νίκη!
- Τεχνητή νοημοσύνη: Αποκτά «ψυχή»; Η μεγάλη στροφή από τη λογική στο συναίσθημα
- H Έλενα Παπαρίζου απάντησε για την κατάσταση της υγείας της: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον»
- Φούλαμ – Μπέρνλι 3-1: Ανατροπή Ευρώπης για τους γηπεδούχους
- Ο «αόρατος κίνδυνος» που απειλεί την αγροτική παραγωγή
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 20 τραυματίες

