Στην προπόνηση του Ολυμπιακού ο Τσίλντρες, όχι και ο Βασιλόπουλος
Η νίκη επί του Αμαρουσίου στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ ήρθε με δυσκολία, αλλά το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, ειδικά στην παρούσα χρονική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Η πίεση είναι μεγάλη λόγω της απώλειας του τίτλου της Ευρωλίγκα, ενώ έχει αρχίσει να βγαίνει και η κούραση μαζί με τραυματισμούς. Από την άλλη, όμως, ο Τζος Τσίλντρες, κατάφερε να βγάλει μέρος της προπόνησης σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.
Η νίκη επί του Αμαρουσίου στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ ήρθε με δυσκολία, αλλά το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, ειδικά στην παρούσα χρονική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Η πίεση είναι μεγάλη λόγω της απώλειας του τίτλου της Ευρωλίγκα, ενώ έχει αρχίσει να βγαίνει και η κούραση, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετοί μικροτραυματισμοί.
Αρχικά αξίζει να τονιστεί πάντως πως ο «δράκος» έχει έναν λόγο να χαμογελά λόγω της αισθητής βελτίωσης της κατάστασης του Τζος Τσίλντρες.
Ο Αμερικανός έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και δύσκολα θα χάσει το τρίτο παιχνίδι με το Μαρούσι στο ΣΕΦ το Σάββατο.
Αντίθετα παραμένει εκτός δράσης ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος δεν θα είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα, ενώ ειδικό πρόγραμμα λόγω κόπωσης, ακολούθησαν οι Λίνας Κλέιζα, Μίλος Τεόντοσιτς και Θοδωρής Παπαλουκάς.
Προβλήματα μεν, πρωτάθλημα δε
Οι τελικοί πλησιάζουν και ο τελευταίος όμως όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα σημαντικότερος στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η υπομονή και η ψυχραιμία είναι δύο στοιχεία πολύ σημαντικά για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, η οποία καλείται να ξεπεράσει σημαντικές δυσκολίες και σίγουρα δεν έχει χρόνο για να αναλωθεί σε άλλου είδους ζητήματα.
Σίγουρα κανείς δεν είναι χαρούμενος ούτε για την ήττα από την Μπαρτσελόνα ούτε για τους τραυματισμούς, όμως η ομάδα οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κλείσει με θετικό πρόσημο τη σεζόν.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.