Καθ’ οδόν για υψηλότερες πωλήσεις και κέρδη το 2010 η Audi
Η θυγατρική της VW διατηρεί τους στόχους της να καταγράψει υψηλότερα κέρδη και πωλήσεις για φέτος μετά από τα θετικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου οπότε και τα κέρδη της αυξήθηκαν κατά ένα τρίτο.
Αναλυτικότερα οι πωλήσεις της γερμανικής φίρμας για το πρώτο τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 23% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009. Ο τζίρος ανήλθε στα 8,3 δισεκατομμύρια ευρώ ενώ το λειτουργικό της κέρδος αυξήθηκε κατά 32% στα 474 εκατομμύρια ευρώ.
“To πρώτο τρίμηνο μας παρέχει μια γερή βάση για να ξεπεράσουμε τα μεγέθη πωλήσεων και κερδών της προηγούμενης χρονιάς» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οικονομικός διευθυντής της Audi, Axel Strotbek.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις της Audi το 2009 μειώθηκαν κατά 5,4% στις 949.729 μονάδες από ένα εκατομμύριο το 2008.
- Πόσο αυξήθηκε το πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα το α’ εξάμηνο του 2025;
- TikTok: Ρεκόρ κερδοφορίας για την ιδιοκτήτρια ByteDance
- Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια 134-124 παρ: Οι Καταλανοί πήραν τη ματσάρα των τριών παρατάσεων!
- Πολωνία: Ο εθνικιστής πρόεδρος Ναβρότσκι κατηγορεί την Ουκρανία για «αχαριστία»
- Φαρμακευτικές: Νέα deal Τραμπ προ των πυλών για μείωση τιμών στις ΗΠΑ
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Βιλερμπάν (pic)

