Συμμαχία κατά της ακρίβειας από BHMA FM 99,5 και Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών
Σε συμμαχία κατά της ακρίβειας καλούν ο ΒΗΜΑ FM 99,5 και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ. Επιχειρήσεις, έμποροι και καταστηματάρχες, καλούνται να γίνουν μέλη αυτής της Συμμαχίας, με μία και μοναδική υποχρέωση: να προχωρήσουν σε εκπτώσεις στις τιμές των προϊόντων τους, σε όσους πελάτες διαθέτουν κάρτα ανεργίας ή κάρτα πολυτέκνων. Εντυπωσιακή η συμμετοχή των επιχειρήσεων από την πρώτη ημέρα.
Σε συμμαχία κατά της ακρίβειας καλούν ο ΒΗΜΑ FM 99,5 και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ.
Επιχειρήσεις, έμποροι και καταστηματάρχες, καλούνται να γίνουν μέλη αυτής της Συμμαχίας, με μία και μοναδική υποχρέωση: να προχωρήσουν σε εκπτώσεις στις τιμές των προϊόντων τους, σε όσους πελάτες διαθέτουν κάρτα ανεργίας ή κάρτα πολυτέκνων.
Ο ΒΗΜΑ FM 99,5 δεσμεύεται για την προβολή των επιχειρήσεων ως μέλη της συμμαχίας κατά της ακρίβειας, για όσο διάστημα διαρκέσει αυτή η ενέργεια.
Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή των επιχειρήσεων από την πρώτη ημέρα. Συμμετοχή έχουν ήδη δηλώσει περισσότερες από 100 επιχειρήσεις.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της Συμμαχίας κατά της Ακρίβειας μπορούν να στέλνουν τα στοιχεία τους στο symmaxia@vimafm995.gr ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 211 365 7905.
Στη συνέχεια, ο ΒΗΜΑ FM 99,5 θα προβάλει διαρκώς τις εταιρείες και τα ποσοστά των εκπτώσεων, προκειμένου οι δικαιούχοι να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βίντεο ντοκουμέντα από τη σπείρα που λήστευε καταστήματα στη Δυτική Αττική
- Να παραμείνουν οι αναπτυξιακές εταιρίες στις Περιφέρειες ζητάει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοί του εάν περάσει στα play offs του Champions League
- Τουρκία: Βίντεο αλληλεγγύης με πλεξούδα οδηγεί νοσηλεύτρια στα κρατητήρια
- Τραγωδία στα Τζουμέρκα – 55χρονος βρέθηκε νεκρός σε ρέμα
- «Όχι» στην άρση ασυλίας Κουτσούμπα, λέει η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής: «Η μήνυση υποκρύπτει πολιτική σκοπιμότητα» – «Ναι» για άρση ασυλίας Μάντζου


