Προς τον Ιταλό Καπράρα στρέφεται η Ομοσπονδία βόλεϊ για την Εθνική γυναικών
Νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο, με την συμφωνία της Ε.Ο.ΠΕ. με τον Κλαούντιο Κοέγιο για την Εθνική ομάδα γυναικών, να αποτελεί παρελθόν. Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία ο Αργεντινός τεχνικός αθέτησε την προφορική συμφωνία και έτσι τα βλέμματα πλέον στρέφονται στον Τζιοβάνι Καπράρα. Τίποτα επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από πλευράς Ε.Ο.ΠΕ., η συμφωνία όμως με τον Ιταλό θεωρείται σχεδόν βέβαιη.
Νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο, με την συμφωνία της Ε.Ο.ΠΕ. με τον Κλαούντιο Κοέγιο για την Εθνική ομάδα γυναικών, να αποτελεί παρελθόν.
Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία ο Αργεντινός τεχνικός αθέτησε την προφορική συμφωνία και έτσι τα βλέμματα πλέον στρέφονται στον Τζιοβάνι Καπράρα. Τίποτα επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από πλευράς Ε.Ο.ΠΕ., η συμφωνία όμως με τον Ιταλό θεωρείται σχεδόν βέβαιη.
Μάλιστα την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του έως το 2012.
Ο Ιταλός κόουτς, παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 με την Εθνική Ρωσίας και τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης με την Φοπαπεντρέτι Μπέργκαμο, δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του πριν από την οριστική συμφωνία με την Ε.Ο.ΠΕ., ενώ εάν όλα πάνε καλά, την προσεχή Τρίτη θα παρουσιαστεί και επίσημα σε συνέντευξη Τύπου.
H ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το «ναυάγιο» με τον Κλαούντιο Κοέγιο: «Ο Κλαούντιο Κοέγιο αθέτησε την προφορική συμφωνία με την Ε.Ο.ΠΕ. την οποία, αρχικά, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ.
Μετά την επικύρωση της πρόσληψής του στο τελευταίο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας υπέδειξε πρωτοφανή αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.
Κατόπιν της ασυνέπειάς του, η Ε.Ο.ΠΕ., με ταχύτατες ενέργειες, προχωρά στη σύναψη συμφωνία με υψηλού επιπέδου ξένο προπονητή, τον οποίο θα είναι σε θέση να ανακοινώσει επισήμως σε λίγες μέρες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
