Με μία αναμέτρηση για τα πλέι άουτ, που χρονικά προηγείται της έναρξης των πλέι οφ, θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 εθνικής κατηγορίας των Ανδρών. Συγκεκριμένα, το Σάββατο στο «Ζηρίνειο» ο ΑΟ Κηφισιάς θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, σε έναν αγώνα που σημαίνει μια κατηγορία και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα των βορείων προαστίων κατέχει την τελευταία θέση στη σχετική κατάταξη, υπολειπόμενη ενός βαθμού του «Δικέφαλου», τον οποίο αν νικήσει θα προσπεράσει.

«Έχουμε μάθει να παίζουμε με το μαχαίρι στο λαιμό σε κάθε αγωνιστική κι αυτό που κυνηγούμε σε κάθε ματς είναι το δικαίωμα να παίξουμε το επόμενο», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Κηφισιάς, Σωτήρης Δρίκος, ενώ ο ομόλογός του στην ΑΕΚ, Κώστας Αρσενιάδης, υπογράμμισε ότι «αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικός τελικός παραμονής, αφού η ομάδα που το κερδίσει θα έχει εξασφαλιστεί».

Τα πλέι οφ (ημιτελικοί και θέσεις 5-8) θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Αρη και τον Ολυμπιακό τη Λαμία (η πρόκριση στις τρεις νίκες), ενώ για τις θέσεις 5-8 η Πάτρα θα φιλοξενήσει τον Πανελλήνιο.

Το πρόγραμμα:

ΠΛΕΪ ΟΦ, ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (ΔΕΥΤΕΡΑ 19.04.2010)

Γηπ. Γλυφάδας 17:30 Παναθηναϊκός-Αρης (Γεωργουλέας, Καραμπέτσος)

Γηπ. Ρέντη 20:00 Ολυμπιακός-Λαμία (Ρουσάκης, Ράπτης)

ΠΛΕΪ ΟΦ, ΘΕΣΕΙΣ 5-8 (ΔΕΥΤΕΡΑ 19.04.2010)

Γηπ. ΕΑΠ 19:00 ΕΑ Πατρών-Πανελλήνιος (Βαρθαλίτης, Τριανταφύλλου)

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ (ΣΑΒΒΑΤΟ 17.04.2010)

Γηπ. Ζηρίνειο 19:00 ΑΟ Κηφισιάς-ΑΕΚ (Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης)

Η βαθμολογία των πλέι άουτ (σε 24 αγώνες)

1. Απόλλωνας Καλαμαριάς 26β. 37-56

2. ΑΕΚ 22β. 34-57

3. ΑΟ Κηφισιάς 21β. 34-61

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ