
Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη στη Κέρκυρα. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, 46χρονος αρχιφύλακας σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη στη Κέρκυρα. Λίγο μετά τη 1το μεσημέρι, 46χρονος αρχιφύλακας, που υπηρετούσε στο ΑΤ του αεροδρομίου και είχε πάρει απόσπαση για το Τμήμα Τροχαίας, σκότωσε την 39χρονη σύζυγότου μέσα στο σπίτι τους, χρησιμοποιώντας ιδιωτικό πιστόλι που κατείχε νόμιμα.
Η οικία της οικογένειας βρίσκεται λίγο έξω απο την πόλη της Κέρκυρας. Ο αρχιφύλακας στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Το ζευγάρι είχε δυο κόρες, ηλικίας 9 και 12 ετών, οι οποίες εκείνη την ώρα απουσίαζαν από το σπίτι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αστυνομικός είχε χρέη προς τις τράπεζες λόγω δανείων και αυτό ήταν αιτία διαρκών προστριβών με τη σύζυγό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δένδιας: Στο επιτηρητικό φυλάκιο «126» στον Έβρο ο ΥΠΕΘΑ
- Αποθέωση Γκουαρδιόλα για τον Σερκί: «Από τους πιο ταλαντούχους που έχω δει»
- Πειραιάς: Ανήλικοι πέταξαν κροτίδα μέσα σε λεωφορείο – Μία σύλληψη
- Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός
- Tesla FSD: Πρώτη άδεια για «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» σε ευρωπαϊκή χώρα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]
