
Ανακαλούνται 487 αυτοκίνητα Mercedes-Benz στην Ελλάδα
Την ανάκληση 487 οχημάτων Mercedes-Benz, μοντέλο Sprinter, παραγωγής από τον Μάιο του 2006 έως τον Απρίλιο του 2009 ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, προκειμένου να αντικασταθεί ο διαχωριστής λαδιού.
2
Την ανάκληση 487 οχημάτων Mercedes-Benz, μοντέλο Sprinter, παραγωγής από τον Μάιο του 2006 έως τον Απρίλιο του 2009 ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Στα συγκεκριμένα οχήματα, οι ρύποι ενδέχεται να βουλώσουν τον διαχωριστή λαδιού. Μια ενδεχόμενη αύξηση της πίεσης στο στροφοθάλαμο μπορεί να προκαλέσει διαρροή λαδιού στον χώρο του κινητήρα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το παραπάνω πρόβλημα.
Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes Benz, προκειμένου να αντικατασταθεί ο παλαιός διαχωριστής λαδιού με έναν τροποποιημένο διαχωριστή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στο επίκεντρο συνάντησης, το αίτημα για νέο λιμάνι στο Δήμο Νισυρίων
- Γαλλία: Πατέρας κρατούσε τον 9χρονο γιο του φυλακισμένο σε βαν επί 2 χρόνια
- Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την περιοχή που αποκλείουν στον Περσικό – «Τα πλοία θα αναχαιτίζονται και θα καταλαμβάνονται»
- Ο Λούκα Γκουαντανίνο στηρίζει τον Τιμοτέ Σαλαμέ για την όπερα
- Ακίνητα: Σε «κλοιό» οι ιδιοκτήτες διατηρητέων κτιρίων
- Μια χρονιά σε μια «ζαριά»


