Η εκπομπή φιλοξενεί την Λένα Πλάτωνος, σε ένα αφιέρωμα δύο επεισοδίων στην «ιέρεια της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα», όπως την έχουν αποκαλέσει.
Η Λένα Αρώνη επισκέπτεται την Πλάτωνος στο σπίτι της, μιλάει μαζί της για την επαφή της με το κοινό, την μεγάλη απήχηση που έχει το έργο της στα νέα παιδιά, αλλά και την περίοδο αποχής από τα μουσικά πράγματα, τα «δύσκολα χρόνια» όπως τα αποκάλεσε η ίδια.
Η Πλάτωνος θυμάται τα παιδικά της χρόνια και την πρώτη της επαφή με την μουσική αλλά και τις μετέπειτα συνευρέσεις της με τον Χατζηδάκι.
Η συζήτησή με την μεγάλη καλλιτέχνιδα κινείται μέσα σε ένα πλαίσιο αναμνήσεων από το παρελθόν αλλά και αισιοδοξίας για το μέλλον.
Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, αναφέρεται στη σχέση της με τον χρόνο, στις νέες της συνεργασίες και στην περίοδο δημιουργικότητάς που διανύει.
Μιλούν για εκείνη άνθρωποι που συνδέθηκαν μαζί της, όπως ο ποιητής Γιώργος Χρονάς, η ερμηνεύτρια Σαββίνα Γιαννάτου, η πιανίστα Ντόρα Μπακοπούλου, ο μουσικός Βασιλικός (Vassilikos), ο δημοσιογράφος και σκηνοθέτης Αντώνης Μποσκοΐτης και ο ερμηνευτής Γιάννης Παλαμίδας.
Τέλος, η Λένα Πλάτωνος ερμηνεύει ζωντανά στο πιάνο ένα τραγούδι αποκλειστικά για τους τηλεθεατές της εκπομπής.

Διάρκεια: 60′
Παραγωγή: Ελληνική
Σκηνοθέτης: Ζένια Χρυσανίδου
Παρουσιαστής: Λένα Αρώνη