Αμεση ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια
Αθήνα: Έκκληση για βοήθεια κάνει η οικογένεια του Γρηγόρη Παπαπέτρου που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Metropolitan και χρειάζονται επειγόντως αίμα, αιμοπετάλια αλλά και μυελό των οστών.
Αθήνα: Έκκληση για βοήθεια κάνει η οικογένεια του Γρηγόρη Παπαπέτρου που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Metropolitan και χρειάζονται επειγόντως αίμα, αιμοπετάλια αλλά και μυελό των οστών.
Δωρεές αίματος μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας αναφέροντας τα στοιχεία «Γρηγόρης Παπαπέτρου και Νοσοκομείο Metropolitan – Αθήνα». Η προσφορά αίματος κρίνεται σημαντική διότι το απόθεμα αίματος του ασθενή, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές είναι μηδενικό.
Για την δωρεά αιμοπεταλίων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τζάνειο Νοσοκομείο (τηλ. επικοινωνίας 210-4592761) και να κινηθείτε σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δοθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την δωρεά αιμοπεταλίων δεν παίζει ρόλο η ομάδα αίματος του δωρητή.
Οσον αφορά την δωρεά μυελού των οστών θα πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης.
Η ανακοίνωση αυτή εξακριβώθηκε από το HELP center (http://omadahelp.blogspot.com/) στις 13 Μαρτίου 2010. Επόμενη ημερομηνία επανελέγχου έχει οριστεί η 13η Απριλίου 2010.
Μέχρι την ημερομηνία επανεξέτασης η αγγελία αυτή είναι σε ισχύ. Όταν παρέλθει αυτή η ημερομηνία επισκεφθείτε την ακόλουθη διεύθυνση http://omadahelp.blogspot.com/ και ελέγξτε αν ισχύει ακόμα.
health.in.gr
- Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα δηλώσεων για τα δασικά αυθαίρετα – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Συνταγή: Ζυμαρικά φούρνου με μπρόκολο
- Έκτακτα μέτρα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω της κακοκαιρίας – Τι ισχύει για τους εργαζόμενους
- Αυτές είναι οι τροφές που μας φτιάχνουν τη διάθεση τον χειμώνα
- Tο Air Force One που κατευθυνόταν στο Νταβός επιστρέφει στη βάση Άντριους λόγω τεχνικού προβλήματος
- Ασπίδα προστασίας για τα παιδιά με το νέο κληρονομικό δίκαιο

