Έκπτωση 20% για ανέργους και πολύτεκνους στα καταστήματα
Εκπτωση 20% θα έχουν στα καταστήματα (πλην σούπερ μάρκετ) όσοι επιδεικνύουν κάρτα ανεργίας και κάρτα πολυτέκνων, όπως ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.
2
Εκπτωση 20% θα έχουν στα καταστήματα όσοι επιδεικνύουν κάρτα ανεργίας και κάρτα πολυτέκνων, όπως ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή, ο υπουργός ΕργασίαςΑνδρέας Λοβέρδος ανέφερε ότι στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται τα σούπερ μάρκετ, καθώς και τα μέσα συγκοινωνιών (δημόσια και ιδιωτικά).
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕΒ.Κορκίδης, θα αναρτηθούν σχετικά διαφημιστικά πρόστερς στα καταστήματα, ενώ ο υπουργός σημείωσε ότι το θετικό στοιχείο του προγράμματος είναι η ευελιξία του και ο ταχύτατος χρόνος εφαρμογής του.
Σχετικά με τη μη συμμετοχή των συγκοινωνιών στο πρόγραμμα, ο υπουργός ανέφερε ότι κάλεσε τους εκπροσώπους ιδιωτικών και δημόσιων εκπροσώπων τους στο διάλογο, αυτοί προσήλθαν, αλλά δεν συμμετείχαν τελικά στο πρόγραμμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κάθετος διάδρομος: Ισχνό το ενδιαφέρον στη δημοπρασία για μεταφορά αερίου
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση δύο εγκλωβισμένων σε ΙΧ που παρασύρθηκε από ρέμα στα Σπάτα
- Άγνοια και εθνικιστικές κορώνες από τη Μαρία Καρυστιανού στην παρθενική παρέμβασή της για τα ελληνοτουρκικά
- Άρης – Λεβαδειακός: Πόσα λάθη έκαναν οι «κίτρινοι» πριν το δεύτερο γκολ
- Νάταλι Πόρτμαν στο Sundance: Καταγγέλλει τη βία της ICE και τους αποκλεισμούς σε βάρος των γυναικών
- Ολυμπιακός: Οι οδηγίες της ΠΑΕ στους οπαδούς για το Άμστερνταμ – Έτσι θα εισέλθουν στο γήπεδο του Άγιαξ



