
Πλαστικά Θράκης : Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αναδιοργάνωσης των εργοστασίων στην Ξάνθη.
Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης Α.Β.Ε.Ε ανακοινώνει ότι η διαδικασία της αναδιοργάνωσης των εργοστασίων στην Ξάνθη, η οποία ξεκίνησε στο δεύτερο τρίμηνο του 2009, ολοκληρώθηκε με την απόσχιση της δραστηριότητας των Επίπεδων Υφαντών και Μη Υφαντών Τεχνικών Υφασμάτων από τη μητρική Εταιρεία και την εισφορά της στην κατά 100% θυγατρική της Don & Low Hellas A.B.E.E., […]
Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης Α.Β.Ε.Ε ανακοινώνει ότι η διαδικασία της αναδιοργάνωσης των εργοστασίων στην Ξάνθη, η οποία ξεκίνησε στο δεύτερο τρίμηνο του 2009, ολοκληρώθηκε με την απόσχιση της δραστηριότητας των Επίπεδων Υφαντών και Μη Υφαντών Τεχνικών Υφασμάτων από τη μητρική Εταιρεία και την εισφορά της στην κατά 100% θυγατρική της Don & Low Hellas A.B.E.E., η οποία σύμφωνα με την απόφαση του αρμοδίου οργάνου Διοίκησης, μετονομάζεται σε Thrace Non Wovens & Geosynthetics Α.Β.Ε.Ε.
Εφεξής η δραστηριότητα του Ομίλου θα διακρίνεται σε δύο κλάδους, στον κλάδο των Τεχνικών Υφασμάτων και στον κλάδο της Συσκευασίας, περίπου με ισομεγέθη επιμερισμό στα οικονομικά αποτελέσματα και στοιχεία του Ομίλου. Συνεπώς το σύστημα εσωτερικής αναφοράς θα περιλαμβάνει τους δύο προαναφερόμενους κλάδους και στόχος της Διοίκησης είναι στις οικονομικές καταστάσεις του α’ τριμήνου του 2010 η πληροφόρηση κατά τομέα σύμφωνα με το Δ.Π.Χ.Π. 8 να περ ιλαμβάνει τους εν λόγω κλάδους.
Ο Κλάδος των Τεχνικών Υφασμάτων έχει διεθνή προσανατολισμό με το 97% των πωλήσεων να πραγματοποιείται στη διεθνή αγορά. Λειτουργεί μέσω τεσσάρων θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου (Thrace Non Wovens & Geosynthetics στην Ξάνθη, Don & Low LTD στη Σκωτία, Thrace Linq Inc και Lumite Inc. στις Η.Π.Α.) Κύρια προϊόντα του κλάδου είναι τα γεωυφάσματα, οι μεμβράνες μόνωσης και τα τεχνικά υφάσματα για αγροτικές και βιομηχανικές χρήσεις.
Ο Κλάδος της Συσκευασίας έχει προσανατολισμό την Ευρωπαϊκή αγορά με έμφαση τις χώρες της Ν-Α Ευρώπης, της Σκανδιναβίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Ειδικότερα λειτουργεί μέσω δώδεκα εταιρειών του Ομίλου, συμπεριλαμβανομένης της μητρικής εταιρείας, στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στην Ιρλανδία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Σουηδία, στη Νορβηγία, στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία και στη Σερβία. Τα προϊόντα του Κλάδου διακρίνονται σε αυτά της Συσκευασίας Βιομηχανικών Προϊόντων και αφορούν κυρίως σάκους, μεγασάκου ς και φιλμ παλετοποίησης για τη συσκευασία λιπασμάτων, ιχθυοτροφών, ζωοτροφών, καθώς και χημικών και αδρανών υλικών και σε αυτά της Συσκευασίας Καταναλωτικών Προϊόντων με εφαρμογές στη συσκευασία τροφίμων και χημικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέρος: Νεκρός 80χρονος σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Πάνω από 400 ουκρανικά drones εξαπολύθηκαν εναντίον της Μόσχας κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Πώς η ζέστη επηρεάζει τη γάτα σας και οι τρόποι για να την προστατεύσετε
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]
- Δημοσθένης: Παράφορο πάθος και γνήσια τραγικότητα (Μέρος Α’)
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)













![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442