-Περισσότερος- χρόνος θα χρειαστεί για την αναδιάρθρωση της Opel
Η απόφαση που αφορά στην αναδιάρθρωση της ευρωπαϊκής θυγατρικής της GM θα καθυστερήσει να ληφθεί όπως δήλωσε ο επικεφαλής των Opel/Vauxhall Nick Reilly σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag.
Όπως επεσήμανε ο Nick Reilly η νέα αυτή πίστωση χρόνου θα χρειαστεί προκειμένου να πείσει όλους τους εμπλεκόμενους ότι το σχέδιο αναδιάρθρωσης που έχει σκιαγραφήσει η GM για την αυτοκινητοβιομηχανία έχει σωστές βάσεις.
Ο Nick Reilly δηλώνει αισιόδοξος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων καθώς το εν λόγω σχέδιο προβλέπει την εξασφάλιση δανείων ή δανειακών εγγυήσεων ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ από τις ευρωπαϊκές χώρες όπου φιλοξενούνται εργοστάσια των Opel/Vauxhall με το κυριότερο βάρος αυτών των απαιτήσεων να πέφτει στην Γερμανία.
Tην Γερμανία η οποία φιλοξενώντας τέσσερα εργοαστάσια της Opel θα σηκώσει και το μεγαλύτερο βάρος από τις συνολικά 8.300 θέσεις εργασίας, που σχεδιάζει να περικόψει η GM στην Ευρώπη, και που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν συμφωνεί με το σχέδιο αναδιάρθρωσης της αυτοκινητοβιομηχανίας.
- «Όλοι αυτό μου λένε» – Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αντιδρά στις φήμες ότι έχει υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική
- Γιατί άλλαξαν έδρα τρία παιχνίδια της Euroleague…
- Ηράκλειο: Με πλούσιο ποινικό παρελθόν οι δύο συλληφθέντες για την απάτη του ενός εκατ. ευρώ
- 90 γιακαράντες στη Λεωφόρο Β. Κωνσταντίνου
- Capital Tankers Corp.: Ιστορική «απόβαση» στο Όσλο με τη μεγαλύτερη άντληση κεφαλαίων όλων των εποχών
- Κεσσές: 15 σημεία από τη δίκη για τις υποκλοπές που θα διερευνήσει η εισαγγελία – Ο Δημητριάδης και οι καταδικασμένοι