Τροφική Δηλητηρίαση
Εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση. Η τροφική δηλητηρίαση είναι το αποτέλεσμα κατανάλωσης τροφής που περιέχει μεγάλο αριθμό βακτηρίων.
Εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση. Η τροφική δηλητηρίαση είναι το αποτέλεσμα κατανάλωσης τροφής που περιέχει μεγάλο αριθμό βακτηρίων.
Τα βακτήρια, όπως και όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, χρειάζονται τροφή για να διατηρηθούν στη ζωή. Προτιμούν λοιπόν να αναπτύσσονται στο γάλα και στα προϊόντα του γάλακτος, στα αβγά, στο κρέας, στο ψάρι και στα οστρακοειδή.
Ακολουθήστε λοιπόν τις παρακάτω οδηγίες και απομακρυνθείτε από κάθε ενδεχόμενο λοίμωξης από βακτήρια:
- Πλένετε καλά τα χέρια σας πριν από κάθε μαγειρική προετοιμασία στην κουζίνα σας,
- τοποθετείτε τα τρόφιμα πάντα ξεχωριστά στην κατάψυξη,
- ποτέ μην βάλετε μαγειρεμένο φαγητό σε πιάτο που είχατε ωμό κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι,
- ψήνετε τις τροφές σχολαστικά στις κατάλληλες πάντα θερμοκρασίες
- και τέλος ποτέ μην ξεπαγώνετε τρόφιμα σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά μόνο στην κανονική ψύξη του ψυγείου σας.
health.in.gr
- Δουδωνής για Καρυστιανού: Το ζήτημα των αμβλώσεων έχει ευτυχώς λήξει το 1986 – Μόνο η ακροδεξιά και ο Πλεύρης εκφράζουν τέτοιες απόψεις
- Καρυστιανού: Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις σε όσα είπε για τις αμβλώσεις – «Θέτει σε αμφισβήτηση θεμελιώδες δικαίωμα»
- Ζέλσον ενόψει Λεβερκούζν: «Τελικός για εμάς το παιχνίδι – Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»
- «Η μέρα που παντρεύτηκα τον Σαλμάν Ρούσντι και πέθανε η καλύτερή μου φίλη» – Η τραγωδία της Ρέιτσελ Ελίζα Γκρίφιθς
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
