
Ποινική δίωξη εις βάρος τεσσάρων Βρετανών πολιτικών για την υπόθεση των εξόδων
Τρεις Βρετανοί βουλευτές των Εργατικών και ένας Συντηρητικός-μέλος της Βουλής των Λόρδων θα καθίσουν στο εδώλιο της Δικαιοσύνης για την υπόθεση των βουλευτικών εξόδων, το οποίο έχει εξελιχθεί σε μεγάλο «πονοκέφαλο» για την κυβέρνηση Μπράουν. Οι ίδιοι οι βουλευτές δηλώνουν αθώοι.
2
Τρεις Βρετανοί βουλευτές των Εργατικών και ένας Συντηρητικός-μέλος της Βουλής των Λόρδων θα καθίσουν στο εδώλιο της Δικαιοσύνης για την υπόθεση των βουλευτικών εξόδων, το οποίο έχει εξελιχθεί σε μεγάλο «πονοκέφαλο» για την κυβέρνηση Μπράουν.
«Σε τέσσερις περιπτώσεις φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν επαρκή ενοχοποιητικά στοιχεία για την άσκηση ποινικής δίωξης και ότι αυτό είναι προς το δημόσιο συμφέρον» δήλωσε εκπρόσωπος της Εισαγγελίας.
Οι τρεις βουλευτές των Εργατικών εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους καταλογίζονται.
Στο κατηγορητήριο αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι δήλωναν ως βουλευτικά έξοδα την παροχή υπηρεσιών, τη διαμονή σε ξενοδοχεία ή ακόμα και την πληρωμή ενοικίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
