Final Cut Studio και Logic Studio στο Γκάζι
Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στην παραγωγή βίντεο και τη δημιουργία μουσικής στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκ
Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στην παραγωγή βίντεο και τη δημιουργία μουσικής στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.
Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010 η εταιρεία θα παρουσιάσει τα προγράμματα Final Cut Studio για βίντεο και Logic Studio για μουσική.
Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του βίντεο και του ήχου.
Θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από εξειδικευμένους ομιλητές της Apple και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά του νέου λογισμικού και να αποκτήσουν κάποια από τις δημοφιλείς σουίτες σε προνομιακή τιμή.
Συμμετέχουν οι εταιρείες: Comart, Document, System Graph, Ariston, Kem, Bon Studio, Δαμκαλιδης ΑΕ και Epson.
H εκδήλωση ξεκινά στις 15.00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, θα τηρηθεί όμως σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες εγγραφών στο www.isquare.gr/event.
In.gr Τεχνολογία
- Βιλντόζα: «Δεν βλέπω ομάδα που μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό – Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Λεσόρ»
- Τραμπ: Αν δεν κάναμε πόλεμο στο Ιράν, τώρα θα είχαμε πυρηνικό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο
- Γενικό μπλακ άουτ στην Κούβα – Χωρίς ρεύμα 10 εκατομμύρια άνθρωποι
- Ανθρωποειδή ρομπότ: Από τα εργαστήρια στον πραγματικό κόσμο
- Επίθεση Φάμπρεγκας σε Γκασπερίνι – «Σκληρή» απάντηση από τον τεχνικό της Ρόμα
- Καστελόριζο: Βίντεο από το βυθισμένο σκάφος της Frontex – Η ανακοίνωση του Λιμενικού

