Με δεύτερη νίκη επί της Μάριμπορ, ο Παναθηναϊκόε πήρε πανηγυρική πρόκριση στους «8»
Με τον καλύτερο τρόπο πανηγύρισαν την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup οι παίκτριες του Παναθηναϊκού, αφού επικράτησαν 3-0 της Μάριμπορ. Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου έχοντας νικήσει 3-1 στο πρώτο παιχνίδι στη Σλοβενία χρειάζονταν δυο σετ, ώστε να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο», κάτι που κατάφεραν και με το παραπάνω παίρνοντας τη δεύτερη νίκη απέναντι στις Σλοβένες.
2
Με τον καλύτερο τρόπο πανηγύρισαν την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup οι παίκτριες του Παναθηναϊκού, αφού επικράτησαν 3-0 της Μάριμπορ.
Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου έχοντας νικήσει 3-1 στο πρώτο παιχνίδι στη Σλοβενία χρειάζονταν δυο σετ, ώστε να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο», κάτι που κατάφεραν και με το παραπάνω παίρνοντας τη δεύτερη νίκη απέναντι στις Σλοβένες.
Οι«πράσινες» με τις Μόλναρ και Τομάσεβιτς να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι, έλεγχαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην κατάκτηση των δυο σετ, χωρίς να ανεβάσουν ιδιαίτερα στροφές.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενες δεν μπορούσαν σε κανένα σημείο να πιέσουν, με αποτέλεσμα να προβούν σε πολλά λάθη.
Στους «8» ο Παναθηναϊκόςθα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζεύγους Βίλσμπιμπουργκ (Γερμανία) – Κίλντρεχτ (Βέλγιο).
Τα σετ: 25-21, 25-19, 29-27
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός