Ο Πανελλήνιος συμπλήρωσε την οκτάδα, με 3-1 σετ μέσα στη Λάρισα
Με τον Πανελλήνιο ολοκληρώθηκε το παζλ της οκτάδας του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών. Η ομάδα της Κυψέλης επικράτησε της ΕΑΛ μέσα στη Λάρισδα με 3-1 σετ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της εφετινής διοργάνωσης.
2
Με τον Πανελλήνιο ολοκληρώθηκε το παζλ της οκτάδας του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών. Η ομάδα της Κυψέλης επικράτησε της ΕΑΛ μέσα στη Λάρισδα με 3-1 σετ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της εφετινής διοργάνωσης.
Οι ολυμπιονίκες, το Μαρκόπουλο, ο Αρης και η Κερατέα θα μπουν την Πέμπτη (14:00) στην κληρωτίδα της ΕΟΠΕ μαζί με τις τέσσερις πρώτες ομάδες στη βαθμολογία της Α1, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον Ηρακλή και τον Πανιώνιο. Ολες οι ομάδες μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους.
Τα σετ: 28-26, 16-25, 17-25, 13-25
ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ (Οικονόμου): Νούσια 14 (4 άσοι, 10/30 επ.), Τρικάλη 4 (4/13 επ.), Δίρβα 11 (1 άσος, 6/19 επ., 4 μπλ.), Παπαδοπούλου 3 (3/10 επ.), Ραντόγεβιτς 12 (9/13 επ., 3 μπλ.), Κοβτούν 5 (3/4 επ., 2 μπλ.), Λίτσιου (λ-62%) / Τοσιούδη 1, Κιούση, Ζαφειρίου
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Μπουτσουρής): Πλαγιαννάκου 11 (3 άσοι, 6/19 επ., 2 μπλ.), Γκούσταφσον 18 (3 άσοι, 13/29 επ., 2 μπλ.), Ναούμοβα 8 (2 άσοι, 6/9 επ.), Λαμπρινίδου 12 (2 άσοι, 7/8 επ., 3 μπλ.), Χριστοδούλου 4 (1 άσος, 2/6 επ., 1 μπλ.), Λίβινγκστον 24 (2 άσοι, 21/39 επ., 1 μπλ.), Κίτσου (λ-25%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
