
Φάρσα για βόμβα σε αεροσκάφος της Cyprus Airways στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τηλεφώνημα για βόμβα, που αποδείχθηκε κακόγουστη φάρσα, ταλαιπώρησε τους επιβάτες αεροσκάφους της Cyprus Airways στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Το αεροσκάφος εφτασε από το Παρίσι με 36 επιβάτες και επρόκειτο να επιβιβάσει άλλους 77 από τη Θεσσαλονίκη, με τελικό προορισμό τη Λάρνακα.
2
Τηλεφώνημα για βόμβα, που αποδείχθηκε κακόγουστη φάρσα, ταλαιπώρησε τους επιβάτες αεροσκάφους της Cyprus Airways στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Το αεροσκάφος έφτασε από το Παρίσι με 36 επιβάτες και επρόκειτο να επιβιβάσει άλλους 77 από τη Θεσσαλονίκη, με τελικό προορισμό τη Λάρνακα.
Αμέσως μετά το τηλεφώνημα πάρθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα, εκκενώθηκε το αεροσκάφος, έγινε ο προβλεπόμενος έλεγχος και αφού δεν εντοπίστηκε κάτι, το αεροπλάνο αναχώρησε για τη Λάρνακα, με καθυστέρηση περίπου δυόμισι ωρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θετικός στον χανταϊό διαγνώστηκε ένας από τους 14 Ισπανούς που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο
- Ολυμπιακός: Ανανέωσε η Καρλάφτη (pic)
- Συνελήφθησαν οι ληστές της τράπεζας στην Κάτω Τιθορέα
- Euroleague: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Final Four της Αθήνας
- «Στραγγάλισε με! Κάντο!» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζιλιέτ Μπινός και η λυρική εκδίκηση της
- Labor Violations Persist in Greece Despite Digital Work Card
