
Ο ΠΑΟΚ πήρε βαθμούς, αλλά έχασε Βιεϊρίνια και Φιλομένο
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης έστω και με 10 παίκτες, όμως, η επόμενη ημέρα στο «στρατόπεδο» του «Δικέφαλου» φέρνει στο προσκήνιο το νέο κρούσμα απειθαρχίας. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 20ο λεπτό σπρώχνοντας τον Μπαστία για σκληρό φάουλ που του έκανε ο Αργεντινός και κατά πάσα πιθανότητα ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
2
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης έστω και με 10 παίκτες, όμως, η επόμενη ημέρα στο «στρατόπεδο» του «Δικέφαλου» φέρνει στο προσκήνιο το νέο κρούσμα απειθαρχίας.
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 20ο λεπτό σπρώχνοντας τον Μπαστία για σκληρό φάουλ που του έκανε ο Αργεντινός και κατά πάσα πιθανότητα ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Και αυτό γιατί ο Βιεϊρίνια αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο τιμωρίας δύο αγωνιστικών, αφού ο διαιτητής Ντάκος, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι απώθησε με βιαιότητα τον αντίπαλό του.
Ο Βιεϊρίνια δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, την Τετάρτη, ενώ πιθανότατα θα χάσει και το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Ενα παιχνίδι στο οποίο, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με αρκετά προβλήματα στην επίθεση, αφού και ο Φιλόμενο τέθηκε νοκ άουτ, λόγω θλάσης, ενώ οι Μουσλίμοβιτς – Παπάζογλου παραμένουν τραυματίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Σαράντα χρόνια μετά τη δυστοπία του Τσερνόμπιλ, η πυρηνική ενέργεια επιστρέφει δυναμικά
- Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το κάτι παραπάνω για τα 100 χρόνια»
- Ντούα Λίπα-Κάλουμ Τέρνερ: Γάμος της χρονιάς στο Παλέρμο – Η ημερομηνία, η εκκλησία, τα amore
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Κατρίνης: Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με τη ΝΔ
- Δένδιας: Με την Κατρίν Βοτρέν συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω σύσφιξης των άριστων αμυντικών μας σχέσεων
- Άγιο κράξιμο στους παίκτες της Ρεάλ: «Ντροπή, δείξτε… καρύδια» (vid)
