Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη μεταναστευτική πολιτική ζητά ο ΛΑΟΣ
Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας ζητά, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Φίλιππο Πετσάλνικο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας ζητά, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Φίλιππο Πετσάλνικο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Όπως σημειώνει στην επιστολή, η πρόθεση της κυβέρνησης να καταθέσει νομοσχέδιο σχετικά με την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας και το δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς, στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημιουργεί πολλές σοβαρές εθνικές πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Καρατζαφέρης έχει ταχθεί υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το θέμα, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου, είχε καλέσει τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά «να μην συνεργήσει στο έγκλημα».
Ειδικότερα, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε καταγγείλει αλλοίωση του εκλογικού σώματος, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ για «πολιτική μπαμπεσιά», τονίζοντας ότι δεν είχε αναφέρει προεκλογικά αυτές τις πολιτικές.
«Έχουμε κρίση, φόβο για τα εθνικά θέματα και φέρνουν την ψήφο στους μετανάστες» είχε πει.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.