
Με πέντε αεροπορικές εταιρείες ο διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές
Πέντε αεροπορικές εταιρίες δήλωσαν τελικά συμμετοχή στον διαγωνισμό για την εκμετάλλευση των 24 άγονων γραμμών που είχε ματαιωθεί λόγω των εκλογών. Πρόκειται για τις: Aegean Airlines, Astra Airlines, Athens Airways, Olympic Air, και Sky Express.
2
Πέντε αεροπορικές εταιρίες δήλωσαν τελικά συμμετοχή στο διαγωνισμό για την εκμετάλλευση των 24 αγόνων γραμμών που είχε ματαιωθεί λόγω των εκλογών.
Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό έληξε σήμερα,Τετάρτηστις 12 το μεσημέρι και όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας συμμετοχή δήλωσαν οι εταιρίες: AEGEAN AIRLINES, ASTRA AIRLINES, ATHENS AIRWAYS, OLYMPIC AIR και SKY EXPRESS.
Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός αφορά στην παροχή υπηρεσιών για τις άγονες γραμμές, για το διάστημα από 1η Απριλίου 2010 έως 31 Μαρτίου 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
