Επεισόδια και καμένο αυτοκίνητα στη Κηφισίας μετά από συμπλοκή οπαδών των «αιωνίων»
Επεισόδια έλαβαν χώρα στη Λεωφόρο Κηφισίας μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού που παρακολουθούσαν τον αγώνα βόλεϊ της ανδρικής ομάδας τους και ατόμων που δεν φορούσαν διακριτικά ομάδας, αφήνοντας πίσω τους σπασμένα και καμένα αυτοκίνητα.
2
Επεισόδια έλαβαν χώρα στη Λεωφόρο Κηφισίας μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και ατόμων που δεν φορούσαν διακριτικά ομάδας , αφήνοντας πίσω τους σπασμένα και καμένα αυτοκίνητα.
Ειδικότερα, περίπου 150 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο «Ζηρίνειο» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας με την Κηφισιά. Στις 20:45, όμως και ενώ είχε μόλις αρχίσειτο δεύτερο σετ, βγήκαν τρέχοντας από το γήπεδο και συναντήθηκαν στη Λεωφόρο Κηφισίας με οπαδούς του Παναθηναϊκού, που βρίσκονταν στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του συλλόγου τους, που βρίσκεται στην περιοχή.
Οι δύο ομάδες συνεπλάκησαν και παρά την παρουσία ΜΑΤ προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε έξι αυτοκίνητα και έκαψαν ένα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γροιλανδία: Τι γνωρίζουμε για το «πλαίσιο συμφωνίας» – Το «κυπριακό» σενάριο και η «Αρκτική Φρουρά»
- Η βυθισμένη στη λάσπη Βάρη από ψηλά – Κομμένοι δρόμοι και καταστροφές από την κακοκαιρία
- ΗΠΑ: Πρώην ειδικός εισαγγελέας δήλωσε στη Βουλή ότι ο Τραμπ επιχείρησε παρανόμως να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020
- Δένδιας για ενδεχόμενη κούρσα διαδοχής στη ΝΔ: Δεν θα αρνηθώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου αν αυτό απαιτηθεί
- ΠΑΣΟΚ: Σοβαρές αιχμές Ανδρουλάκη για ΝΔ και επίθεση στη δεξιά – Τι λέει για συγκυβέρνηση και συνέδριο
- Τραγωδία στην Ελευσίνα: Νεκροί δύο ηλικιωμένοι και τα σκυλιά τους


