Η Renault επιδοτεί την απόσυρση στην Γαλλία
2
Το επιπλέον ποσό των 300 ευρώ θα προσφέρει σε όσους αποσύρουν ένα αυτοκίνητο παλαιότερης τεχνολογίας η Renault μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, μετά και την απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης να περικόψει την επιδότηση που αφορά το συγκεκριμένο μέτρο, από τα 1.000 στα 700 ευρώ.
Με αυτόν τον τρόπο ο όμιλος Renault ευελπιστεί να διατηρήσει την ανοδική πορεία των πωλήσεών τoυ, οι οποίες τον Δεκέμβριο του 2009 διπλασιάστηκαν, όταν τον ίδιο μήνα το σύνολο της γαλλικής αγοράς παρουσίασε αύξηση της τάξης του 45%.
Μέσα στο 2009 η Renault αύξησε τις πωλήσεις της στην εγχώρια αγορά κατά 14% και το μερίδιό της σε αυτή κατά μία ποσοστιαία μονάδα.
auto.in.gr
- «Σαν Ε.Τ. χαμηλού προϋπολογισμού» – Οι υποτιμημένες ταινίες των Χριστουγέννων
- Χαμένος ήλιος, πεταμένος άνεμος – Η ΕΕ κινδυνεύει να χάσει τον στόχο για τις ΑΠΕ
- Η επιστήμη νικά τον HIV, η άγνοια επιμένει: Αριθμοί και αλήθειες για τον ιό της προκατάληψης
- Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού: Στο Αυτόφωρο σήμερα ο 54χρονος «ερευνητής» – Είχε εξαπατήσει και άλλους
- Πούτιν: Το Κίεβο δεν είναι έτοιμο για συνομιλίες – Ο εχθρός υποχωρεί στο μέτωπο – Live η ετήσια συνέντευξη
- Η κακή εμφάνιση του Μίτσιτς με τον Παναθηναϊκό έφερε αποκαλύψεις: «Υπάρχουν πράγματα που τον ενοχλούν»
