Σε αγορά 20 αεροσκαφών Αirbus προχωρά η Turkish Airlines
Η Turkish Airlines ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει δεκατέσσερα Airbus A321-200 και έξι Α319-100, ενώ θα έχει την ευχέρεια άσκησης δικαιώματος αγοράς άλλων δέκα αεροσκαφών της ίδιας εταιρείας, σειράς Α321 και Α319.
2
Η τουρκική αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι πρόκειται να αγοράσει 14 airbus Α321-200 και 6 A319-100. Η εταιρεία θα έχει επίσης την ευχέρεια άσκησης του δικαιώματος αγοράς (option)για δέκα άλλα αεροσκάφη της σειράς Α321 και Α319.
Η Turkish Airlines έχει δει αύξηση του αριθμού των επιβατών της κατά 74% μεταξύ 2005 και 2008, οι οποίοι φτάνουν πλέον τα 22,6 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Καμπανάκι από Παγώνη για γρίπη: «Το στέλεχος Κ έχει τρελή μεταδοτικότητα»
- Made in France στη Ligue 1: Η Μπρεστ έγραψε ιστορία με γαλλική ενδεκάδα, αλλά πλήρωσε ακριβά το ρίσκο
- Συλλυπητήρια από το ΥΠΕΞ για το δυστύχημα στην Ισπανία: «Οι σκέψεις μας είναι με όσους έχουν πληγεί»
- Οι Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ αποκάλυψαν τα κόλπα του Netflix στις ταινίες του για να κρατήσει «ζωντανό» το ενδιαφέρον των θεατών
- Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός να απολογηθεί στους κτηνοτρόφους – Οφείλει διαφάνεια, ενημέρωση και λογοδοσία
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός

