2

Μετά τον Νάτσο Γκονζάλες, ο Λεβαδειακός θέλει να εντάξει και δεύτερη… νυχτερίδα στο δυναμικό του, καθώς σύμφωνα με Ισπανικά δημοσίευματα οι βοιωτοί έκαναν κρούση στην Βαλένθια για τον δανεισμό του Τιάγκο Καρλέτο. Πρόκειται για 20χρονο Βραζιλιάνο αριστεροπόδαρο μπακ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την Βαλένθια στην Ελτσε (Β Ισπανίας).

Μετά τον Γκονζάλες, ο Κίκε Ερνάντεθ ήθελε στον Λεβαδειακό και τον Καρλέτο και όπως αναφέρουν οι Ισπανοί μίλησε για αυτό το θέμα με τον αθλητικό διευθυντή της Βαλένθια Φερνάντο Γκόμεζ.

Ο 20χρονος παίκτης δήλωσε: «Ο Γκόμεζ είπε στον ατζέντη μου ότι πιθανόν θα φύγω, αλλά δεν είχα νέα ενημέρωση. Για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στην Ελτσε και θα δουλεύω σκληρά.

»Αν όμως παραχωρηθώ δανεικός, θα ήθελα να παίξω και πάλι στην Ευρώπη και σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για να μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω στη Βαλένθια».

Αν και ο ίδιος ο Καρλέτο δεν δείχνει τόσο θετικός να αφήσει την Ελτσε, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Λεβαδειακού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr